Libnet.ro
UNICEF

22:00

CE, nou dosar de infringement impotriva Romaniei privind carierele de lignit din Gorj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE, nou dosar de infringement impotriva Romaniei privind carierele de lignit din Gorj

Comisia Europeana a deschis un dosar de infringement in cazul extinderii carierelor de lignit din judetul Gorj ce deservesc termocentralele Complexului Energetic Oltenia, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Procedura de infringement impotriva Romaniei pentru carierele de lignit

Comisia Europeana CE) a deschis o noua procedura de infringement impotriva Romaniei pentru carierele de lignit din judetul Gorj care incalca o directiva a Uniunii Europene privind evaluarea efectelor aspura mediului inconjurator a proiectelor private sau publice.

Comisia Europeana a deschis o noua procedura de infringement impotriva Romaniei, in legatura cu carierele de lignit

Comisia Europeana a deschis un caz de infringement impotriva Romaniei in legatura cu extinderea carierelor de lignit din judetul Gorj. Acestea incalca o directiva a Uniunii Europene privind evaluarea.

Vasile Iorgovan e anchetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Un nou dosar penal pentru fostul sef al AJOFM

Vasile Iorgovan, aflat timp de noua ani la conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Hunedoara, este cercetat penal pentru conflict de interese, abuz in serviciu, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )