Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou dosar penal pe numele lui Sorin Ovidiu Vintu: Mi-au blocat niste bani

Antena3 Antena3,
Un nou dosar penal pe numele lui Sorin Ovidiu Vintu: Mi-au blocat niste bani

Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat luni dimineata la Parchetul General, intr-un nou dosar de evaziune fiscala, prilej cu care el a spus ca i-au fost blocate niste conturi. E plictistor sa zic ca sunt. continuă pe Antena3

Nou dosar pe numele lui Sorin Ovidiu Vintu pentru spalare de bani si delapidare: Mi-au fost blocati niste bani (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu este anchetat de procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un nou dosar de spalare de bani si delapidare. Sorin Ovidiu Vintu a fost chemat, luni, la.

PICCJ: Vintu are conturile blocate, dupa ce s-a ales cu un nou dosar penal

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu are conturile blocate, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) au deschis o noua ancheta pe numele sau, pentru spalare de bani si delapidare, surse apropiate situatiei declarandu-ne ca este vorba despre dosarul Petromservice-Delta Asigurari.

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la Parchetul General

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Parchetului General. La intrarea in sediul institutiei acesta a precizat ca nu stie de ce a fost chemat la audieri, insa va da mai multe declaratii la iesire.

Husi: Dosar penal deschis in cazul fetitei in varsta de 4 ani, decedata la 40 de minute de la internare

Un dosar penal a fost deschis in cazul fetitei in varsta de 4 ani, decedata la 40 de minute de la internare, la Spitalul Municipal Husi, informeaza Agerpres. Medicii legisti au stabilit ca decesul fetitei a.

Subiectele Zilei: Toni Grebla: Nu ma dezic de Ion Bircina. Sunt mandu de activitatea mea de pana in prezent; Locurile in care esti prins daca nu ai rovinieta. CNADR a publicat lista; SOV, cercetat intr-un nou dosar: E plictistor sa zic ca sunt nevinovat

Romanii nu stiu cum sa reactioneze in cazul unui cutremur. Sfaturile de supravietuire date de Raed Arafat. Inspectoratul General pentru Situatii. Elevul Romania este scos din nou la tabla de FMI. Cu ce teme se prezinta Guvernul la control. Delegatia Fondului Monetar International FMI).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )