Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un nou microbuz implicat intr-un accident grav pe DN1

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un nou microbuz implicat intr-un accident grav pe DN1

Doua persoane au suferit leziuni grave si alte sapte au fost ranite usor, dupa ce un autoturism a lovit, astazi, un microbuz, accidentul producandu-se in localitatea clujeana Capusu Mare, pe DN1 E60). continuă pe Ziarul Bursa

Un nou microbuz implicat intr-un accident grav pe DN1. Noua oameni au ajuns la spital

Doua persoane au suferit leziuni grave si alte sapte au fost ranite usor, dupa ce un autoturism a lovit, sambata, un microbuz, accidentul producandu-se in localitatea clujeana Capusu Mare, pe.

Accident grav in judetul Brasov! Un sofer a fost ranit grav dupa ce a cazut 7 metri in gol cu tot cu masina

Un accident grav s-a produs miercuri seara in judetul Brasov. Un barbat a ajuns la spital in stare grava dupa ce autoturismul in care se afla a fost proiectat peste pasarela de unde s-a prabusit.

Cantareata Cristina Spatar a fost implicata intr-un accident teribil in judetul Dambovita

Cantareata Cristina Spatar a fost implicata intr-un accident rutier, produs miercuri, in comuna Crevedia, din Dambovita. Din fericire, artista nu a suferit rani in urma impactului,.

Accident grav pe o sosea din Cluj! Noua persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-un microbuz

Doua persoane au fost grav ranite, iar alete sapte au suferit rani usoare, dupa ce un autoturism a lovit, sambatam un microbuz. Accidentul s-a produs in localitatea Capusu Mare, DN1 E60), potrivit Pr.

VIDEO+FOTO. Accident pe DN1: Un autocar plin cu copii s-a RASTURNAT intre Brasov si Fagaras. Patru morti si 24 de raniti. Procurorii au inceput ancheta

Un accident grav s-a produs, vineri, pe drumul ce leaga Brasovul de Fagaras. Un autocar plin cu copii s-a rasturnat. Patru persoane, intre care si un copil, au murit. 16 copii sunt in stare grava.

Accident grav la iesirea de pe Autostrada A4! O masina a s-a izbit de un TIR (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada A4. O masina in care se aflau trei persoane a intrat intr-un TIR, potrivit libertatea. ro. Cele trei.

Accident grav la iesirea de pe Autostrada 4! O masina a s-a izbit de un TIR (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada 4. O masina in care se aflau trei persoane a intrat intr-un TIR, potrivit libertatea. ro. Cele trei persoane,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )