Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nou proiect legislativ: inchisoare pana la 12 ani pentru orice fapta ce implica contact sexual cu un minor

Antena3 Antena3,
Nou proiect legislativ: inchisoare pana la 12 ani pentru orice fapta ce implica contact sexual cu un minor

Indivizii care savarsesc fapte care implica si contactul sexual cu un minor sub 14 ani se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 12 ani, potrivit unui amendament la proiectul legislativ initiat de parlamentari din majoritatea spectrului politic. continuă pe Antena3

Senat - Comisia juridica: inchisoare de la 5 la 12 ani pentru orice fapta ce implica contact sexual cu un minor sub 14 ani

Orice fapta care implica contact sexual cu un minor sub 14 ani se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 12 ani, potrivit unui amendament la proiectul legislativ initiat de parlamentari din majoritatea spectrului politic, al carui raport a fost admis marti de Comisia juridica din Senat, transmite Agerpres.

Ambulantier filmat in timp ce loveste cu brutalitate un copil de 12 ani. Gestul care l-a infuriat pe barbat VIDEO

Politistii din Husi au declansat o ancheta dupa ce un ambulantier a fost filmat in timp ce lovea cu brutalitate un baiat de 12 ani.

Cosmin Contra, ce onoare: Romanul va fi implicat in cel mai nou proiect din Liga Campionilor

Fostul selectioner ramane in atentia forului european datorita CV-ului sau impresionant ca jucator. Acum, el se va afla intr-o companie selecta.

Romania si Italia - un nou proiect de infratire

Secretarul de stat Liviu Rogojinaru a primit, astazi, o delegatie din Italia din care au facut parte George Claudiu Stanasel, vicepresedintele Consiliului Local Prato, Lorenzo Marchi, assessore pentru domeniul turismului si patrimoniului in cadrul Primariei din Prato si Stefan Stanasel, presedintele Coordinamento Nazionale Cittadini Romeni in Italia CNCRI), conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

PROIECT COMUN CNIPMMR-GOOGLE Antreprenorii, scoliti pentru activitatile de export

Companiile mici si mijlocii din 23 de judete din tara noastra pot participa la un program lansat la 1 februarie 2020 prin care angajatii lor pot dobandi competente pentru desfasurarea activitatilor de export.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )