Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un nou record stabilit de Simona Halep: Este prima jucatoare care inregistreaza 25 de victorii in acest an

B1 B1,
Un nou record stabilit de Simona Halep: Este prima jucatoare care inregistreaza 25 de victorii in acest an

Simona Halep, locul 3 mondial, este prima jucatoare din circuitul WTA care inregistreaza 25 de victorii in acest an, in vreme ce Serena Williams, liderul mondial, are doar 20 de victorii, iar Maria Sarapova, locul. continuă pe B1

Simona Halep la Stuttgart. Prima declaratie a sportivei noastre dupa ce a batut-o pe Garbine Muguruza

Simona Halep a debutat in turneul de la Stuttgart cu o victorie importanta impotrivei jucatoarei din Spania, Garbine Muguruza, pe care nu o batuse niciodata.

VIDEO Japonia a stabilit un nou record - Cel mai rapid tren din lume a atins 603 km/h

Japonia, tara a care a introdus trenuri de mare viteza acum jumatate de secol, a anuntat un nou record mondial cu trenurile maglev. In centrul tarii, in zona Muntelui Fuji, un tren cu levitatie magnetica a atins 603 km/h pe o linie de test. Trenurile vor intra in folosinta in 2027 cand distanta dintre Tokyo si Nagoya 280 km) va fi parcursa in 40 de minute, viteza maxima fiind 500 km/h. Marea problema este costul uluitor de mare, estimarile fiind ca linia dintre cele doua orase ar necesita 100 miliarde dolari.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi la Stuttgart

Calificata intre cele mai valoroase opt jucatoare de la Stuttgart, turneul de 731. 000 de dolari din aceasta saptamana, Simona Halep a aflat, joi, cu cine va juca pentru un loc in semifinalele competitiei.

S-a stabilit ora la care va juca Simona Halep primul meci de la Stuttgart. Meciul poate fi urmarit si in Romania

Simona Halep, numarul 3 WTA, va debuta maine la turneul de la Stuttgart, dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Un tren Maglev japonez a stabilit un nou RECORD MONDIAL de viteza

Un tren japonez cu levitatie magnetica, de tip Maglev, a batut un nou record de viteza, pe un traseu de exercitiu in Yamanashi. Conform BBC, trenul a atins viteza de 603 km/h. Un oficial a explicat.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3 Meci greu. Simona revine decisiv si este in sferturi

Simona Halep a castigat un meci foarte dificil in turul doi al turneului WTA de la Stuttgart contra jucatoarei Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1 si 6-3. Muguruza a reust breakul chiar in debut, a lovit puternic si decisiv controland categoric primul set. Halep a schimbat strategia de joc in setul doi, a lungit schimburile de mingi, iar greselile nefortate s-au inmultit in dreptul Muguruzei. Iberica a reusit din nou breakul in decisiv, Simona a trecut prin clipe grele la 2-0, a salvat doua mingi de break si a castigat pe un final de joc extrem de spectaculos. Simona o va intalni in sferturile competitiei pe castigatoarea dintre S. Errani si Z. Diyas.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Stuttgart

Calificata direct in turul al doilea din postura de favorita numarul 2, Simona Halep stie cu cine va juca in primul sau meci la turneul Porsche Cup de la Stuttgart.

Stuttgart 2015: Simona Halep vs Sara Errani. Avancronica unui nou test al romancei

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste pentru a treia oara in cariera sa pe Sara Errani, 15 WTA. Cele doua se vor lupta, vineri, pentru un loc in semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart, Germania.

Simona Halep poate face azi primul pas spre locul 2 WTA. Situatia s-a simplificat si mai mult in favoarea ei

Pentru Simona Halep participarea la turneul WTA de la Stuttgart e importanta nu doar pentru ca e prima competitie pe zgura din acest sezon, dar si pentru ca poate reveni pe locul 2 in lume.

Simona Halep: Nu m-am dus la Stuttgart pentru un Porsche, am facut-o strict pentru cariera mea

Simona Halep, numarul trei mondial, a reactionat din nou dupa ce a fost criticata ca nu a participat la Fed Cup si a ales participarea la turneul de Stuttgart. Criticata de multi pentru alegerea facuta, Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )