Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nou scandal in sanatate! Catalin Tolontan, despre filiera PSD de la Spitalul de Oftalmologie. Monica Pop, protejata politic in functia de manager al institutiei (VIDEO)

B1 B1,
Nou scandal in sanatate! Catalin Tolontan, despre filiera PSD de la Spitalul de Oftalmologie. Monica Pop, protejata politic in functia de manager al institutiei (VIDEO)

Directori de spitale numiti politic si protejati de politicieni! Sunt dezvaluirile incredibile care apar pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan. Potrivit unor documente incendiare publicate de acesta, Monica Pop. continuă pe B1

Nou scandal in sanatate! Catalin Tolontan, despre filiera PSD de la Spitalul de Oftalmologie. Monica Pop, protejata politic in functia de manager al institutiei

Directori de spitale numiti politic si protejati de politicieni! Sunt dezvaluirile incredibile care apar pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan. Potrivit unor documente incendiare publicate de acesta, Monica Pop.

Scandal pe tema directorilor de spitale numiti politic. Monica Pop neaga informatiile, Catalin Tolontan ii arata semnaturile (VIDEO)

Catalin Tolontan a publicat pe site-ul sau mai multe documente potivit carora Monica Pop, managerul spitalului de Oftalmologie, ar fi cedat un spatiu al spitalului public unei firme unde este angajata vreme de.

Catalin Tolontan, dezvaluiri cutremuratoare despre abuzurile de la lotul de gimnastica

Fosta gimnasta Maria Olariu rememoreaza episoade cutemuratoare din cariera sa intr-o carte pe care o va publica sambata. Prefata tulburatorului volum este redactata de jurnalistul Catalin.

Catalin Predoiu, despre utilizarea aparaturii psihotronice in Capitala: Va trebui vazut in ce scopuri se foloseste. Ce spune legea aia vom face (VIDEO)

Duminca seara a avut loc dezbaterea electorala cu cei care se bat pentru Primaria Generala a Capitalei, in direct la TVR. Printre ei a fost si Catalin Predoiu, PNL-istul care lupta pentru fotoliul de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )