Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nou tratament cosmetic la privatizarea Postei

România Liberă România Liberă,
Nou tratament cosmetic la privatizarea Postei

Conversia datoriilor catre stat in actiuni, pentru a creste atractivitatea Postei, este reversibila. Daca providentialul investitor tot nu apare, procesul este anulat. continuă pe România Liberă

Ofertele pentru privatizarea Postei ar putea fi depuse intre iunie si august

Procesul de privatizare al Postei Romane va fi reluat dupa ce Comisia Europeana va accepta cererea statului de reconversie a datoriilor operatorului postal in actiuni, iar ofertele ar putea fi depuse in intervalul iunie-august, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, citat de surse din presa.

Cotovelea: Ofertele pentru privatizarea Postei Romane ar putea fi depuse intre lunile iunie si august. Daca nu se gaseste un investitor, compania va fi listata

Procesul de privatizare al Postei Romane va fi reluat dupa ce Comisia Europeana va accepta cererea statului de reconversie a datoriilor operatorului postal in actiuni, iar ofertele ar putea fi depuse in intervalul iunie-august, a declarat Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala MSI).

Privatizarea Postei, in linie dreapta: cand vor fi depuse ofertele

Procesul de privatizare al Postei Romane ar urma sa fie reluat dupa ce CE va accepta cererea statului de reconversie a datoriilor operatorului postal in actiuni, iar ofertele ar putea fi depuse in intervalul iunie-august.

Ministrul Cotovelea: Ofertele pentru privatizarea Postei Romane ar putea veni in perioada iunie-august 2014

Procesul de privatizare a Postei Romane va fi reluat imediat dupa primirea avizului Comisiei Europene CE) asupra conversiei in actiuni a datoriilor de peste 242,5 milioane lei aproximativ 56 milioane euro) pe care Posta Romana le are la bugetul de stat, care este asteptat imediat dupa Paste, iar ofertele preliminare ar putea fi depuse in perioada iunie-august 2014, a declarat joi Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Nu exista nici un motiv pentru care sa nu fie primit avizul european, insa daca nu este primit autoritatile pot lua in calcul apoi listarea la bursa sau scheme de ajutor de stat, a mai spus acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )