Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nou val de proteste anti-guvernamentale in mai multe orase din tara. Manifestant din Brasov: Au lovit batrani si copii fara mila! Plang de nervi!

Adevărul Adevărul,
Nou val de proteste anti-guvernamentale in mai multe orase din tara. Manifestant din Brasov: Au lovit batrani si copii fara mila! Plang de nervi!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale. continuă pe Adevărul

Nou val de proteste anti-guvernamentale, duminica, in mai multe orase din tara. O brasoveanca sustine ca jandarmii au lovit batrani si copii fara mila!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Proteste la Brasov si Bucuresti. O brasoveanca sustine ca jandarmii au lovit batrani si copii fara mila!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

FOTO VIDEO Proteste la Brasov si Bucuresti. O brasoveanca sustine ca jandarmii au lovit batrani si copii fara mila!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca ies duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Capitala Belgiei, Bruxelles, devastata de proteste anti-guvernamentale violente

Proteste violente la Bruxelles impotriva masurilor de austeritate anuntate de noul guvern de dreapta. Mai multe persoane au fost grav ranite, intre acestea si mai multi politisti, scrie presa belgiana.

Proteste anti-Ponta la Ramnicu Valcea. intalnirea este programata la ceas

Proteste impotriva lui Victor Ponta si de sustinere a romanilor din diaspora, care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale din 2 noiembrie, sunt organizate sambata in mai multe orase din Romania. La Ramnicu Valcea, mitingul este programat sambata, 8 noiembrie, ora 16.

Mai multe persoane au fost ranite intr-o manifestatie antiguvernamentala, la Bruxelles

O manifestatie antiguvernamentala a avut loc, joi, la Bruxelles, in cursul careia mai multe persoane au fost grav ranite, informeaza agentia DPA. Au fost ranite grav mai multe persoane. Nu va pot spune daca.

Italia, afectata de furtuni: Drumuri inundate si scoli inchise in mai multe regiuni

Furtunile fac ravagii in Italia. Capitala Roma, dar si Sicilia, se afla in stare de alerta maxima. Traficul este ingreunat pe Aeroportul Fiumicino, iar mai multe scoli au fost inchise. Autoritatile din Sicilia.

Romania, record mondial pentru cele mai multe sarmale gatite intr-o oala

Romania inregistrat recordul mondial pentru cele mai multe sarmale gatite intr-o oala, 27. 104 bucati. Performanta a omologata de un reprezentant Guinness Book of Records, prezent la eveniment.

Trafic ingreunat pe mai multe drumurindin tara, din cauza cetii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca, sambata dupa-amiaza, circulatia rutiera pe numeroase artere rutiere importante din tara se desfasoara ingreunat , din cauza cetii. Fenomenul este semnalat pe autostrada A2 Bucuresti Constanta, in capitala si pe mai multe drumuri nationale din judetele Ilfov , Constanta si Giurgiu .

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete. Trafic ingreunat pe A1, A2 si A3, dar si pe drumuri europene

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Traficul este ingreunat din cauza vizibilitatii reduse peautostrazile Bucuresti-Pitesti A1), Bucuresti-Constanta A2) si Bucuresti-Ploiesti A3), dar si pe mai multe drumuri europene si nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )