Libnet.ro
UNICEF

16:00

O noua avertizare cod galben de canicula valabila sambata

Hotnews Hotnews,
 O noua avertizare cod galben de canicula valabila sambata

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula pentru 15 judete din sudul si vestul tarii, valabila sambata. continuă pe Hotnews

Cod galben de canicula in Maramures

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de canicula pentru judetul Maramures. in zilele de de 8, respectiv 9 august se anunta cod galben, temperaturile urmand sa depaseasca 36 de grade Celsius.

Cod galben de canicula in Bistrita-Nasaud. Vom avea parte de doua zile cu temperaturi care vor ajunge la 40 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o avertizare meteo de canicula pentru mai multe judete din tara. Printre ele se numara si Bistrita-Nasaud, unde sunt asteptate maine si joi temperaturi de pana la 40 de grade.

Cod galben de canicula, la Sibiu ce efecte poate avea expunerea la soarele puternic si cum ne sfatuiesc medicii sa ne ferim de temperaturile extreme

Sibiul este vineri si sambata sub cod galben de canicula. Specialistii spun ca expunerea la soare in perioadele caniculare poate avea efecte dintre cele mai grave, si fac o serie de recomandari pentru ca asemenea efecte sa fie evitate. in municipiul Sibiu, au fost amenajate patru puncte de prim ajutor pentru perioadele caniculare.

Avertizare meteo: Cod portocaliu de canicula in vestul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de canicula pentru sase judete din vestul tarii, precum si o avertizare cod galben pentru mai multe judete din Transilvania, Oltenia si jumatatea vestica a Munteniei, inclusiv Municipiul Bucuresti, pentru intervalul 8-9 august.

Cod Galben: 37 de grade, astazi, in Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare COD PORTOCALIU si una COD GALBEN de canicula valabila joi si vineri pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate temperaturi de pana la 40 de grade si disconfort termic.

Romania fierbe la foc domol. Cod galben de CANICULA in sapte judete

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj se vor afla sub cod galben de canicula, marti si miercuri, cand se vor inregistra frecvent valori termice de 35 - 38 de grade .

ANM: Cod portocaliu de canicula in sase judete din vestul tarii

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de canicula valabila joi, 8 august, si vineri, 9 august, pentru sase judete din vestul tarii. Astfel, in perioada mentionata, in judetele Satu.

Codul isi schimba culoarea: cod portocaliu de canicula in Banat, joi si vineri

Codul galben a intrat in tara prin judetele de la granita de vest, iar acum s-a mutat in centrul Romaniei. Judetele din vest n-au scapat de caldura, chiar din contra: dupa doua zile de cod galben, joi si vineri va fi cod portocaliu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )