Libnet.ro
UNICEF

14:00

O noua gafa a lui Klaus Iohannis: A anuntat ca va vizita judetul Deva!

B1 B1,
O noua gafa a lui Klaus Iohannis: A anuntat ca va vizita judetul Deva!

Candidatul ACL la presedintie, primarul neamt Klaus Iohannis, demonstreaza ca nu cunoaste lucruri elementare despre organizarea administrativa a Romaniei. Suparat pe rezultatele proaste obtinute de PNL in. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2014 PSD a spulberat opozitia in judetul lui Dragnea:Ponta a castigat in 90 de localitati din Teleorman, Klaus Iohannis doar in sapte

Liderii PSD Teleorman, cei care au coordonat campania pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie, au prezentat, astazi, rezultatele scrutinului de duminica. 57% a obtinut Victor Viorel Ponta, candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC in judetul Teleorman . Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a iesit invingator doar in sate comune din Teleorman, procentul obtinut la nivelul judetului fiind de 23,21%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Opt localitati rurale din judetul Calarasi au votat Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, a fost votat masiv la Calarasi doar in 8 localitati rurale. Oamenii de la tara i-au acordat votul de incredere lui Iohannis care a reusit la nivelul judetului Calarasi un procent de 27,36%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. in judetul Buzau, Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis cu o diferenta de 34%

Biroul Electoral Judetean Buzau a centralizat in acesta dimineata situatia primului tur al alegerilor prezidentiale 2014. Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis la Buzau cu o diferenta de 34%, mult mai mare decat cea la nivel national. La ea acasa, Elena Udrea a iesit a treia, inaintea lui Calin Popescu Tariceanu.

Prima sectie de votare inchisa, in Noua Zeelanda, si primele rezultate: Klaus Iohannis pe primul loc, urmat de Monica Macovei

Prima sectie unde procesul de votare a luat sfarsit este Noua Zeelanda/Auckland, datorita diferentelor de fus orar. Aici, procesul de votare a inceput sambata, la ora 20:00 ora Romaniei. Potrivit rezultatelor publicate de HotNews. ro , Klaus Iohannis,.

Noua Zeelanda. Prima sectie de votare inchisa: Klaus Iohannis pe primul loc

Prima sectie unde procesul de votare a luat sfarsit este Noua Zeelanda/Auckland, datorita diferentelor de fus orar. Au fost inregistrate 129 de voturi, iar cele mai multe au fost obtinute de candidatul ACL, Klaus Iohannis, potrivit informatiilor furnizate de stiripesurse. ro.

Laszlo Tokes a anuntat ca il sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor

Europarlamentarul ungar Laszlo Tokes si-a anuntat sprijinul pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis, pentru turul al doilea al alegerilor, el declarand ca este sigur ca acesta va rezolva idealurile secuilor din Transilvania. Suntem convinsi ca domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secui din Transilvania!, a declarat Laszlo Tokes, potrivit RTV.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis castiga in Deva, Victor Ponta in majoritatea oraselor din judet

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obtinut cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale in judetul Hunedoara, dar in municipiul Deva a fost invins de Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Rezultatul arata foarte clar ca romanii au votat corect

Victor Ponta si Klaus Iohannis incep o noua batalie, pentru prima functie in stat, in turul doi al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a declarat, dupa rezultate, ca este singurul candidat ramas.

Rezultate alegeri prezidentiale Buzau: Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis cu o diferenta de 34%

Biroul Electoral Judetean Buzau a centralizat in acesta dimineata situatia primului tur al alegerilor prezidentiale 2014. Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis la Buzau cu o diferenta de 34%, mult mai mare decat cea la nivel national. La ea acasa, Elena Udrea a iesit a treia, inaintea lui Calin Popescu Tariceanu.

Klaus Iohannis, neplacut surprins ca Victor Ponta prefera sa dialogheze intr-un format de discutii prestabilit de echipa sa, cu moderatorii si cu temele fixate dupa bunul sau plac: Ar fi extraordinar ca dezbaterea sa aiba loc la Universitatea de Vest din

Presedintele PNL Klaus Iohannis saluta initiativa Universitatii de Vest din Timisoara de a organiza o dezbatere intre cei doi candidati la Presedintia Romaniei intrati in turul doi. Prestigiul acestei universitati si spiritul in care a fost lansata invitatia, aceea a unui dialog real pe teme importante pentru cetateni, m-au determinat sa accept propunerea formulata de rectorul Marilen Pirtea, a anuntat miercuri Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )