Libnet.ro
UNICEF

17:00

O noua ieftinire a benzinei si motorinei. Mai multe companii petroliere au notificat ANRE

Adevărul Adevărul,
O noua ieftinire a benzinei si motorinei. Mai multe companii petroliere au notificat ANRE

Mai multe companii petroliere, cinci dintre care sunt importatoare de carburanti, au notificat Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica ANRE) despre o noua reducere a preturilor la benzina, motorina si gaz lichefiat. continuă pe Adevărul

Tot mai multe companii aduc in echipa de management Directori de Operatiuni Digitale

Numai 6% dintre primele 1500 de companii din lume au numit un Director de Operatiuni Digitale Chief Digital Officer - CDO) pentru a superviza transformarea digitala a afacerilor lor, insa numarul acestor manageri este in crestere, potrivit unui nou studiu efectuat de Strategy and , divizia de consultanta strategica a PwC.

David Bowie a pregatit mai multe melodii pentru a fi lansate dupa moartea sa

David Bowie si-a programat mai multe piese pentru a fi lansate dupa moartea sa, in acest sens inregistrand si un nou album. Unele dintre melodii urmeaza sa fie lansate in 2017.

Povestea drumurilor medievale din Vaslui. Ce reprezinta indicatoarele amplasate in mai multe zone din oras

Mai multe indicatoare amplasate in municipiul Vaslui prin care este marcata existenta unor drumuri medievale au creat confuzie printre vasluieni.

ISU: Mai multe masini au fost avariate din cauza ghetii si a zapezii care au cazut de pe un imobil

Mai multe autoturisme parcate pe strada Benjamin Franklin din Capitala au fost grav avariate dupa ce bucati de gheata si zapada s-au desprins de pe acoperisul unui imobil.

Toyota a ramas liderul constructorilor auto si in 2015. Cat au produs ceie mai mari companii auto

Toyota a incheiat anul 2015 pe primul loc la productia auto, pe locurile doi si trei fiind, la foarte mica distanta, Volkswagen si General Motors. Toate cele trei companii au inregistrat scaderi usoare anul trecut, la Volkswagen scaderea fiind de 2% in anul uriasului scandal al emisiilor. Pana in 2008 General Motors a fost lider, apoi a preluat Toyota sefia in fiecare an, cu exceptia lui 2011.

Recomandarile juriului pentru candidatura Clujului la titlul de Capitala Culturala Europeana: mai multe legaturi cu Vestul si proiecte concrete

Clujul a prezentat un dosar de candidatura elaborat, dinamic si interesant, dar trebuie sa acorde o atentie mai mare parteneriatelor internationale si sa prezeinte proiecte mai concrete, reiese din raportul dat publicitatii marti, de catre Comisia Europeana, in care sunt analizate candidaturile oraselor din Romania la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )