Libnet.ro
UNICEF

00:08

O noua infrangere in instanta pentru Traian Basescu - DOCUMENT

Antena3 Antena3,
O noua infrangere in instanta pentru Traian Basescu - DOCUMENT

Curtea de Apel Chisinau a decis, vineri, sa claseze decizia Judecatoriei Chisinau de a suspenda temporar decretul prin care Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului presedinte Traian Basescu,. continuă pe Antena3

Curtea de Apel Chisinau decide impotriva lui Traian Basescu, in dosarul cetateniei

Curtea de Apel Chisinau a respins cererea lui Traian Basescu de suspendare a decretului prin care presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras cetatenia moldoveneasca, pana la judecarea pe fond a cauzei.

Traian Basescu, fara cetatenie moldoveneasca. Cererea sa de suspendare a decretului de retragere a cetateniei, respinsa

Curtea de Apel Chisinau a respins, vineri, o cerere a lui Traian Basescu de suspendare a decretului prin care presedintele Republicii Moldova Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca, pana la judecarea pe fond a cauzei, anunta News. ro. Astfel, a fost acceptat recursul lui Dodon impotriva deciziei Judecatoriei Chisinau prin care fusese admisa suspendarea decretului.

Traian Basescu s-a implicat in scandalul FCSB-CSA

Traian Basescu si-a exprimat dezamagirea cu privire la demersul Ministerului Apararii pentru a infiinta o echipa de fotbal, potrivit Sport. ro. O noua echipa departamentala? Asta nu se poate .

BOMBA! Se redeschide un MEGA-DOSAR: Traian Basescu, audiat luni. S-a prescris pentru toti, dar nu si pentru mine!

Fostul presedinte Traian Basescu a confirmat sambata seara, la Romania Tv, ca luni va fi audiat intr-un dosar pe care procurorii au decis sa-l redeschida, insa acesta nu a dat detalii.

Traian Basescu, critici la adresa premierului Sorin Grindeanu: E prea mare caciula pentru el. I-a cazut pe ochi

Senatorul Traian Basescu, presedintele PMP, sustine ca membrii coalitiei de guvernare au fost incapabili sa gestioneze succesul electoral si ca actualul Guvern este mai instabil.

Traian Basescu: O lege a salarizarii unitare asezata pe criterii corecte te face sa ramai in istorie

Senatorul Traian Basescu, presedintele PMP, a declarat ca varianta anuntata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, privind trecerea proiectului privind salarizarea prin Parlament ca initiativa legislativa trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )