Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua sfidare din partea alesilor: Deputatii vor sa cheltuie 360.000 de euro pentru a cumpara limuzine pe care sa le foloseasca doar 3 zile (VIDEO)

B1 B1,
Noua sfidare din partea alesilor: Deputatii vor sa cheltuie 360.000 de euro pentru a cumpara limuzine pe care sa le foloseasca doar 3 zile (VIDEO)

Alesii neamului nu au nicio limita cand e vorba de banii cetatenilor. Camera Deputatilor intentioneaza sa achizitioneze 3 limuzine in valoare fiecare de 130. 000 de euro pe care sa le foloseasca. continuă pe B1

Mihail Genoiu si-a depus candidatura pentru Primaria Craiova din partea PSD / De la PNL candideaza senatorul Mario Oprea

Mihail Genoiu si-a depus duminica candidatura la Biroul electoral de circumscriptie, din partea PSD, la functia de primar al Craiovei. Organizatia PSD Dolj a strans peste 36. 000 de semnaturi. Tot astazi si-a depus candidatura si senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea, transmite Agerpres.

Toti copiii cu cerinte educationale speciale din invatamantul preuniversitar vor beneficia de sprijin din partea statului

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anuntat astazi ca toti copiii cu cerinte educationale speciale din ciclul preuniversitar, indiferent de forma de invatamant pe care o urmeaza vor beneficia de sprijin din partea statului, in urma unei hotarari de guvern care urmeaza sa fie adoptata in perioada imediat urmatoare, potrivit unui comunicat de presa.

O noua amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Trenurile vor incepe sa circule la data de 30 iunie 2018

Metroul din cartierul Drumul Taberei nu va fi gata in anul 2017, ci abia in 2018.

Drept la replica din partea Universitatii Transilvania din Brasov

Catre, Postul de televiziune Antena 3, Universitatea Transilvania din Brasov solicita un drept la replica referitor la materialele difuzate pe post si pe site-ul www. antena3. ro, in data de 22 mai 2017,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )