Libnet.ro
UNICEF

11:30

Noul Cod Fiscal are modificari pozitive, dar raman multe de corectat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noul Cod Fiscal are modificari pozitive, dar raman multe de corectat

Noul Cod Fiscal are foarte multe modificari pozitive, dar raman multe altele care trebuie corectate, a declarat Emanuel Bancila, reprezentant al EY Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Noul Cod Fiscal aduce predictibilitate, dar avem nevoie si de un mediu stabil

Noul Cod Fiscal introduce pentru prima data un mediu predictibil, dar este nevoie si de stabilitate pentru sectorul oamenilor de afaceri, sustine Cristian Agalopol, vicepresedintele Citibank.

Ministrul Finantelor prezinta joi noul Cod Fiscal in fata grupurilor parlamentare (VIDEO)

Ministrul Finantelor Darius Valcov va prezenta joi noul Cod Fiscal in fata grupurilor parlamentare. Ministerul de Finante a adunat peste 1. 000 de amendamente la noul cod Fiscal. Valcov a mai declarat ca vrea sa.

Calin Popescu-Tariceanu propune armistitiu pe noul Cod Fiscal

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu-Tariceanu a trimis astazi o scrisoare catre PNL, prin care lanseaza invitatia unui armistitiu pe noul Cod Fiscal.

Tariceanu vrea armistitiu pe noul Cod Fiscal

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a trimis, vineri, o scrisoare deschisa politicienilor din PNL, carora le propune un armistitiu pe noul Cod Fiscal, intrucat proiectul este cea mai liberala reforma fiscala din 2004, de la introducerea cotei unice, relateaza Mediafax.

Tariceanu le cere politicienilor din PNL sa nu blocheze noul Cod Fiscal: Este cea mai liberala reforma fiscala din 2004

Liderul PLR Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, o scrisoare deschisa adresata politicienilor din PNL, in care le propune acestora un armistitiu pe noul Cod Fiscal, pe care il descrie ca fiind cea mai liberala reforma fiscala din 2004, de.

Investitiile antreprenoriale, incurajate de Noul Cod Fiscal

Proiectul noului Cod Fiscal incurajeaza investitiile antreprenoriale, prin eliminarea impozitului pe dividend, apreciaza Dan Badin, Partener coordonator Tax and Legal in cadrul Deloitte Romania.

Finantele au adunat peste 1000 de amendamente la noul Cod Fiscal

Am primit pana in prezent peste o mie de amendamente la Codul Fiscal si la Codul de Procedura Fiscala, a admis miercuri ministrul Finantelor, Darius Valcov, dupa o intrevedere cu marii retaileri. Am discutat cu toate asociatiile si patronatele care au dorit sa fie prezente. Noi i-am invitat pe reprezentantii tuturor asociatiilor si patronatelor din Romania, toate sindicatele, toti fostii ministri de Finante, toti fostii prim-ministri, toate partidele politice,absolut pe toata lumea care este interesata. Foarte multi au venit. Au fost peste o mie de amendamente, fiecare dupa cum a considerat de cuviinta. Sunt pagini de amendate. Nu toate au legatura cu scaderea preturilor sau cu scaderea taxelor.

Noul Cod, o revenire la normalitate, nu relaxare fiscala

Proiectul noului Cod Fiscal aduce mediului de afaceri mai degraba o revenire la normalitate decat o relaxare fiscala, a spus Dan Schwartz, Managing Partner RSM Scot.

Noul Cod Silvic incaiera doi fosti ministri. Varga: Lemnul se va fura in continuare.Pana: Se va sparge monopolul marilor exploatatori de lemn

Adoptarea noului Cod Silvic i-a infuriat pe liberali care ii acuza pe social-democrati ca noua lege nu va putea fi aplicata. in replica, PSD sustine ca noul Cod Silvic va duce la spargerea monopolului explotatorilor de lemn, intrucat nicio firma nu va mai putea beneficia de mai mult de 30% din lemnul care se vinde. Noua lege se afla la promulgare, la Cotroceni.

Madalina Racovitan, Consiliul Investitorilor Straini: Ne dorim plafonarea tuturor contributiilor sociale

Actualizare 14:38 Romania inca este foarte atractiva pentru investitorii straini, afirma doamna Madalina Racovitan, reprezentant al Consiliului Investitorilor Straini CIS), aratand ca unul dintre factorii de interes al acestora este capitalul uman din tara noastra. ---------- * Dan Schwartz, RSM Scot: Noul Cod, mai degraba o revenire la normalitate decat relaxare fiscala * Alin Negrescu, KPMG: Ar trebui introdusa taxarea inversa pentru importuri * Emanuel Bancila, Radu si Asociatii: Multe modificari ale Codului Fiscal trebuie corectate * Dan Badin, Deloitte: Noul Cod Fiscal incurajeaza investitiile antreprenoriale * Mircea Ursache, ASF: Viitorul in finantare este piata de capital * Florentina Susnea, Camera Consultantilor Fiscali: Cotele diferentiate de impozit pentru microintreprinderi - stimulent pentru investitii * Adrian Vascu, ANEVAR: Vom pune la dispozitia MFP o baza de date cu evaluarile imobilelor * Darius Valcov: Si daca am dori, nu am putea avea impozitare progresiva, bazele ANAF nu permit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )