Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul guvern de la Chisinau va cere FMI sa trimita urgent o misiune in tara. Bugetul R. Moldova isi adanceste deficitul

Hotnews Hotnews,
 Noul guvern de la Chisinau va cere FMI sa trimita urgent o misiune in tara. Bugetul R. Moldova isi adanceste deficitul

Guvernul de la Chisinau va cere Fondului Monetar International sa trimita urgent o misiune in Republica Moldova pentru un nou acord, a anuntat premierul Pavel Filip, dupa prima sedinta a executivului, informeaza Radio Europa Libera. continuă pe Hotnews

Guvernul de la Chisinau cere FMI sa trimita urgent o misiune in tara

Guvernul de la Chisinau va cere Fondului Monetar International sa trimita urgent o misiune in Republica Moldova pentru un nou acord, a anuntat premierul Pavel Filip, dupa prima sedinta a Executivului, informeaza.

inceput prost pentru noul Guvern de la Chisinau: mii de oameni in strada, numiri controversate la ministere-cheie

Mii de oameni protesteaza in fata Parlamentului de la Chisinau, unde noul guvern pro-european a fost votat in conditii catalogate drept cel putin bizare de analisti: premierul nu a prezentat programul de guvernare, care prin urmare nu a putut fi dezbatut, guvernul a fost votat in doar o jumatate de ora si a obtinut mai multe voturi decat numarul de parlamentari care, oficial, formasera o coalitie transpartinica tocmai pentru trecerea guvernului.

Iohannis, multumit de noul Guvern de la Chisinau: Republica Moldova a realizat un pas important in depasirea crizei politice

Presedintele Klaus Iohannis se declara multumit de investirea Guvernului Filip de la Chinau, aratand ca, astfel, Republica Moldova a depasit criza politica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )