Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noul Guvern condus de Viktor Orban si-a preluat mandatul

România Liberă România Liberă,
Noul Guvern condus de Viktor Orban si-a preluat mandatul

Noul Guvern ungar, format dupa ce partidul conservator al premierului Viktor Orban a obtinut o victorie considerabila la alegerile din luna aprilie, si-a preluat mandatul oficial vineri . continuă pe România Liberă

Guvernul maghiar condus de Viktor Orban si-a preluat mandatul

Premierul Viktor Orban si noul guvern ungar si-au preluat oficial mandatul, vineri, la Budapesta. Ceremonia de investire a celor zece ministri a avut loc in prezenta presedintelui Janos Ader, iar ulterior,.

Proteste ale jurnalistilor la Budapesta, dupa ce redactorul sef al unei publicatii a fost concediat pentru critici la adresa guvernului condus de Viktor Orban

Aproximativ 1. 000 de persoane, printre care multi jurnalisti, au protestat marti in Budapesta, scandand Tara libera, presa libera!. Manifestatiile pentru libertatea presei s-au desfasurat si in fata guvernului si au fost declansate de concedierea brusca a redactorului sef al ziarului online Origo. Indepartarea editorului a venit la o saptamana dupa ce ziarul a publicat o ancheta despre cheltuieli extravagante ale sefului cancelariei premierului Viktor Orban, relateaza Politics. hu si AFP.

Israelul acuza SUA ca aproba tacit terorismul, daca mentin relatii cu noul guvern palestinian

Oficialii israelieni acuza Statele Unite ale Americii ca aproba tacit terorismul dupa ce administratia de la Washington a anuntat ca va stabili legaturi diplomatice cu noul guvern de uniune nationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )