Libnet.ro
UNICEF

23:31

Noul ministru de interne depune juramantul miercuri. Presedintele i-a semnat numirea

România Liberă România Liberă,
Noul ministru de interne depune juramantul miercuri. Presedintele i-a semnat numirea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc miercuri, la ora 16,00, la Palatul Cotroceni. continuă pe România Liberă

Care sunt prioritatile lui Dragos Tudorache, noul ministru de Interne

Dragos Tudorache a sustin miercuri prima declaratie de presa in calitate de ministru de Interne, precizand ca prioritatea sa o reprezinta buna organziare a alegerilor de pe 11 decembrie, urmand ca joi sa organizeze o structura de comanda in acest sens. O alta priotate a noului ministru o reprezinta combaterea criminalitatii din domeniul silvic.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de interne

Dragos Ioan Tudorache, la propunerea premierului Dacian Ciolos, va conduce Ministerul de Interne timp de aproape patru luni, perioada in care se va ocupa si de organizarea alegerilor parlamentare. Tudorache a fost pana acum seful Cancelariei prim-ministrului si, practic, mana dreapta a premierului. O luna, din iulie pana august, a condus si Ministerul Comunicatiilor in calitate de ministru interimar. Foarte important de mentionat este ca in ultimele luni, Cancelaria prim-ministrului a suferit transformari, primind puteri sporite.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de Interne. Ciolos: Am hotarat sa vin cu un civil. Nu cred ca poate fi acuzat ca influenteaza alegerile

Premierul Dacian Ciolos l-a propus pe Dragos Tudorache, seful Cancelariei prim-ministrului, in functia de ministru de Interne. Tudorache este cel care s-a ocupat de negocierile pentru aderarea la Schengen si de problema migratiei.

Cine este noul ministru de Interne: Fiu de preot, vasluianul Dragos Tudorache a plecat de acasa cu cateva principii clare fara blugi, fara tigari, fara bautura

Romania are un nou ministru de Interne. Ioan Dragos Tudorache a depus miercuri juramantul, ocupand astfel locul ramas liber in umra demisiei lui Petre Toba. Noul ministru de Interne.

Iohannis vrea ca noul ministru de Interne sa asigure credibilitate alegerilor parlamentare

Presedintele Iohannis a declarat miercuri, la investirea noului ministru Dragos Tudorache, ca Ministerul de Interne va trebui sa asigure credibilitate procesului electoral.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de Interne. A lucrat la Bruxelles, in cadrul Comisiei Europene, pe probleme de justitie si afaceri interne

Dragos Tudorache, seful Cancelariei Premierului, este propunerea lui Dacian Ciolos la Ministerul de Interne. inainte sa preia conducerea Cancelariei, el a lucrat la Comisia Europeana, in cadrul Directiei Generale pentru Afaceri Interne, in unitatea care se ocupa de Schengen.

Dragos Tudorache, seful Cancelariei prim-ministrului, este noul ministru de Interne, propus de Ciolos

Seful Cancelariei prim-ministru, Dragos Tudorache, a fost propus, de premierul Dacian Ciolos sa ocupe postul de ministru de Interne, in locul lui Petre Toba, pana la finalul mandatului Cabinetului, a anuntat seful Executivului, conform News. ro.

Calin Popescu-Tariceanu face o declaratie sideranta despre Dragos Tudorache, noul ministru de Interne: Pentru mine este un nimeni. Despre un nimeni nu comentez nimic. COMPARATIE. Ce au facut cei doi, fiecare in profesia lui

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca ca Dragos Tudorache, numit de premierul Dacian Ciolos pentru a prelua portofoliul de la Interne, este, pentru el, un nimeni, intrucat nu a auzit anterior de el. Jurnalistii Romania libera au facut un exercitiu simplu: comparatia CV-urilor celor doi, unde se vede experienta profesionala a fiecaruia. Rezultatul este elocvent.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dragos Tudorache la conducerea ministerului de Interne: Depunerea juramantului, miercuri la ora 16.00

Dragos Tudorache, propus de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministrul de Interne, dupa demisia lui Petre Toba, va depune miercuri, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, juramantul de.

Ministrul de Interne anunta crearea unei noi structuri. Cu ce se va ocupa aceasta

Noul ministru al Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a anuntat ca incepand de joi va fi creata o structura de coordonare al carei obiectiv principal va fi organizarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )