Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul ministru al Mediului si noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul depun juramantul luni la Palatul Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Noul ministru al Mediului si noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul depun juramantul luni la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, si numirea noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, iar la ora 17:00, va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului. Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca decretele vor fi semnate in cursul zilei de luni, iar la ora 17:00 va avea loc ceremonia de depunere a juramantului. continuă pe Hotnews

Noul ministru al Mediului si noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul depun juramantu lunil la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, si numirea noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, iar la ora 17:00, va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului. Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca decretele vor fi semnate in cursul zilei de luni, iar la ora 17:00 va avea loc ceremonia de depunere a juramantului.

Noul ministru al Mediului si cel pentru Relatia cu Parlamentul depun juramantul, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va semna luni, decretul de revocare din functie a lui Daniel Constantin, vicepremier si ministru al Mediului, urmand sa aiba loc si ceremonia pentru depunerea juramantului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )