Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul prefect al judetului Constanta, investit in functie.

România Liberă România Liberă,
Noul prefect al judetului Constanta, investit in functie.

Noul prefect al judetului Constanta, Radu Volcinschi, a fost investit in functie, miercuri, relateaza Mediafax. Dupa depunerea juramantului, Radu Volcinschi le-a multumit primarilor pentru buna colaborare pe care au avut-o atunci cand el era subprefect si sa ii asigure ca isi doreste in continuare sa existe un dialog si un echilibru intre Prefectura si primarii. Citeste si: Perchezitii la seful CJ Constanta: Nicusor Constantinescu, dus la audieri M-am sprijinit si ma sprijin in continuare . continuă pe România Liberă

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Simona Halep se poate lauda de astazi cu un nou titlu - acela de cetatean de onoare al Judetului Constanta. Hotararea consilierilor judeteni vine in ziua in care tenismena ajunge pe locul 5 in clasamentul mondial.

Simona Halep, numita cetatean de onoare al judetului Constanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta. Distinctia a fost ridicata de tatal sportivei, pentru ca aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la.

Halep mai castiga un titlu: cel de cetatean de onoare al judetului Constanta.

Simona Halep, numarul 5 WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta. Romanca nu a putut fi prezenta la ceremonie, fiind la turneul Premier Mandatory de la Miami, astfel ca distinctia a fost ridicata de tatal sportivei, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, luni, la sedinta CJ, ca titlul de cetatean de onoare al judetului nu ofera avantaje materiale, ci este doar o recunoastere publica a reprezentantilor .

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal sportivei, intrucat aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la Miami, transmite Mediafax.

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal sportivei, intrucat aceasta se afla in SUA.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )