Libnet.ro
UNICEF

00:08

Noul presedinte din Slovacia este un NOVICE in lumea politica

Antena3 Antena3,
Noul presedinte din Slovacia este un NOVICE in lumea politica

Andrej Kiska, un milionar filantrop, novice in lumea politica, a castigat net al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Slovacia, dupa numararea buletinelor din 57,8 la suta dintre circumscriptii, potrivit. continuă pe Antena3

Supriza. Andrej Kiska, noul presedinte al Slovaciei.

Andrej Kiska, om de afaceri, a castigat de o maniera categorica alegerile pentru functia de presedinte in Slovacia. Kiska a obtinut dupa numararea a peste jumatate din voturi aproape 60% din sufragii devansandu-l cu 20 de procente pe primul ministru in functie Roberto Fico. Alegerile au avut loc in ziua de sambata. Fico si-a recunoscut deja infrangerea intr-o scurta declaratie de presa el felicitandu-l pe Kiska. Fico a ocupat fotoliul de premier al Slovaciei si in perioada 2006 - 2012.

Viorel Lolea este noul presedinte al AJF Caras-Severin

Antrenorul echipei de Divizia C, Muncitorul Resita, Viorel Lolea este noul presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Caras-Severin.

Sondaj in Republica Moldova: O persoana din cinci este sigura ca va avea loc unirea cu Romania

Un cetatean al Republicii Moldova din cinci este sigur ca se va face unirea cu Romania, potrivit unui sondaj privind identitatea nationala in Republica Moldova realizat in perioada 1-15 februarie pe un esantion.

Filantropul Andrej Kiska a castigat alegerile prezidentiale din Slovacia, potrivit rezultatelor partiale

Milionarul filantrop Andrej Kiska a castigat net turul doi de scrutin al prezidentialelor dinSlovacia, potrivit numararii buletinelor de vot din 57% din circumscriptii. Kiska obtine 59,4 la suta din voturi,.

Autoritatile belgiene avertizeaza: Un transport de caini vagabonzi din Romania este in drum catre Glabbeek

Agentia Federala belgiana pentru Securitate Alimentara AFSCA) a fost informata miercuri ca un transport de caini vagabonzi romani este in drum catre Glabbeek, avertizand ca animalele importate ilegal pot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )