Libnet.ro
UNICEF

22:00

Noul primar al Capitalei, la pupitrul stirilor. Cum prezenta Gabriela Firea stirile despre alegeri. IMAGINI DE ARHIVA

Antena3 Antena3,
Noul primar al Capitalei, la pupitrul stirilor. Cum prezenta Gabriela Firea stirile despre alegeri. IMAGINI DE ARHIVA

Dupa o cariera de succes ca jurnalist, Gabriela Vranceanu-Firea a intrat in politica, iar dupa cativa ani de ascensiune continua ea a intrat in istorie ca fiind prima femeie primar in. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, noul primar al Capitalei, conform exit-poll-urilor

Gabriela Firea a castigat cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, dupa cum a reiesit din exit-poll-urile de la inchiderea urnelor de vot. Candidatul PSD+UNPR a obtinut, duminica, 42,1% din voturile bucurestenilor pentru functia de primar general al Capitalei, in timp ce reprezentantul Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a fost creditat cu 29,8%, potrivit rezultatelor sondajului realizat de IRES si difuzat la inchiderea urnelor de Digi 24. Pe locul al treilea s-a clasat, conform exit-poll-ului, candidatul PNL, Catalin Predoiu, cu 13,3%, in timp ce Robert Turcescu PMP) are 6,1%.

Gabriela Firea este noul primar al Capitalei

ACTUALIZARE 14:40 Clotilde Armand: Asteptam rezultatele finale, sunt dezamagita de ce s-a intamplat azi noapte Clotilde Armand, care a candidat la Primaria Sectorului 1 sustinuta de USB si clasata pe locul doi, la o diferenta mica fata de candidatul PSD, a afirmat in aceasta dimineata ca este dezamagita de ce s-a intamplat, insa ca asteapta rezultatele finale. *ACTUALIZARE 14:36 Predoiu: Daca se vor confirma rezultatele, imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti *ACTUALIZARE 12:10 Balotaj inregistrat intr-o comuna din Buzau, se va organiza turul doi al alegerilor locale *ACTUALIZARE 12:05 BEC, rezultate partiale pe Bucuresti: PSD 42,79%, USB 29,7%, PNL 11,21% *ACTUALIZARE 11:45 FDGR a castigat alegerile in municipiul Sibiu - rezultate finale Biroul Electoral Municipal *ACTUALIZARE 11:05 PNL va avea majoritate in Consiliul Local Timisoara *ACTUALIZARE 10:35 BEC, rezultate partiale pe Bucuresti: PSD 43,56%, USB 29,05%, PNL 10,74% *ACTUALIZARE 10:33 Rezultate partiale BEC pentru primarii la nivel national: PSD - 44,52%, PNL - 34,60%, ALDE - 4,92% *ACTUALIZARE 09:49 Bistrita-Nasaud: Peste 80% dintre primarii in functie au castigat un nou mandat, conform numaratorii paralele *ACTUALIZARE 09:37 PNL a obtinut cele mai multe voturi pentru CJ si CL Cluj-Napoca *ACTUALIZARE 08:53 Clotilde Armand, pe locul 2 conform datelor provizorii --------- Gabriela Firea a castigat cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, dupa cum a reiesit din exit-poll-urile de la inchiderea urnelor de vot.

Cine este noul primar al Capitalei - rezultatele sondajelor de opinie

Gabriela Firea a reusit sa obtina cele mai multe din voturile bucurestenilor. Consultati tabelul pentru a vedea rezultatele sondajelor de opinie: .

ALEGERI LOCALE 2016. Prima reactie a Gabrielei Firea, noul primar al Capitalei

Imediat dupa anuntarea primelor exit poll-urilor, la ora 21. 00, castigatoarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, cu 42% din voturile bucurestenilor, Gabriela Firea a primit trei trandafiri de la presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a felicitat-o pentru victorie.

Adrian Mocioniu (PSD), noul primar al Sloboziei

Social-democratul Adrian Mocioniu este noul primar al Sloboziei. Potrivit presei locale,candidatul PNL la functia de primar al Sloboziei, Ioan Martin, a pierdut in fata candidatului PSD, Adrian.

PSD castiga la Buzau: Constantin Toma, noul primar al municipiului

Conform rezultatelor partiale, Constantin Toma, candidatul PSD, si-a adjudecat fotoliul de primar al Buzaului cu peste 40 de procente. Noul primar le-a multumit pe Facebook buzoienilor, dar si colegilor.

Alegeri locale 2016. Catalin Flutur este noul primar al Botosaniului. Acesta a castigat detasat fata de principalul contracandidat

In urma scrutinului de ieri si a numaratorii voturilor, liberalul Catalin Flutur este noul primar al municipiului Botosani. Acesta ar fi al treilea mandat al lui Flutur ca primar al Botosaniului.

Adrian Dobre, noul primar al orasului Ploiesti

Liberalul Adrian Dobre este noul primar al Ploiestiului, conform unor surse myploiesti. ro. El l-a invins pe Cristian Ganea, candidatul PSD si primar interimar in exercitiu. Adrian Dobre are 40 de.

Constanta: Independentul Marius Liviu Petre, noul primar al comunei Pestera, dupa ce Valentin Vrabie a castigat un mandat de edil la Medgidia

Independentul Marius Liviu Petre este noul primar al comunei constantene Pestera, obtinand 56,2% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele, informeaza Constanta NEWS. Marius Liviu Petre il.

Candidatul PSD castiga la Focsani: Cristi Misaila, noul primar al orasului

PSD mai castiga o primarie. Social-democratul Cristi Misaila este noul primar al orasului Focsani. Misaila a obtinut 41,5% dintre voturi, dupa efectuarea numararii paralele a peste 80% din buletinel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )