Libnet.ro
UNICEF

14:00

Novak Djokovic la o victorie distanta de primul loc ATP la finalul anului

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic la o victorie distanta de primul loc ATP la finalul anului

Sarbul Novak Djokovic este in mare forma si a obtinut a doua victorie consecutiva la Turneul Campionilor de la Londra. continuă pe Online Sport

Djokovic, la o victorie distanta de titlul de cel mai bun tenisman al anului

Novak Djokovic merge ceas la Turneul Campionilor. Sarbul l-a invins, miercuri, cu 6-3, 6-0, pe Stanislav Wawrinka, in Grupa A de la Turneul Campionilor. Djokovic mai are nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura titlul de cel mai bun jucator al lumii, pentru a treia oara in cariera de jucator profesionist.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins clar pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic a obtinut al doilea succes de la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia trecand categoric de Stanislas Wawrinka, scor 6-3, 6-0. Liderul mondial mai are nevoie de o singura victorie la competitia gazduita de O2 Arena pentru a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP.

Turneul Campionilor: Debut cu dreptul pentru Novak Djokovic, in grupa A

Novak Djokovic a debutat cu dreprul in grupa A la Turneul Campionilor. Djokovic l-a invins cu 6-1, 6-1,pe Marin Cilic, in doar 56 de minute de joc.

Turneul Campionilor, programul zilei: Novak Djokovic vs Stanislas Wawrinka (22:00)

Ziua de miercuri programeaza la Turneul Campionilor partide din Grupa A. Astfel, Tomas Berdych il va intalni pe Marin Cilic de la ora 16:00, iar Novak Djokovic pe Stanislas Wawrinka de la ora 22:00. In competitia de dublu, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se vor duela cu fratii Mike si Bob Bryan. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

VIDEO Novak Djokovic, lovitura zilei la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a evoluat la un nivel inalt impotriva lui Maric Cilic, in partida de debut de la Turneul Campionilor. Sarbul a oferit lovitura zilei de la competitia gazuita de Londra. La scorul de 3-1 si 15-0 in favoarea sa, Nole a inventat o lovitura defensiva exceptionala, cu care a ridicat in picioare intreaga asistenta.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, debut impresionant

Novak Djokovic a impresionat la debutul sau la Turneul Campionilor, liderul mondial avand nevoie de doar 56 de minute pentru a-l invinge pe Marin Cilic, scor 6-1, 6-1, intr-o partida contand pentru Grupa A.

Dezbaterea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a adus B1 TV primul loc in topul audientelor

B1 TV a fost pe primul loc in topul audientelor in timpul difuzarii dezbaterii dintre cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Victor Ponta, de miercuri seara, care a atras, la nivelul intregii tari, 1. 000 de telespectatori.

Suntem pe primul loc la gradul de dezvoltare a profesiei de practician in insolventa

Tara noastra este pe primul loc in ceea ce priveste gradul de dezvoltare a profesiei de practician in insolventa, potrivit unui studiu comparativ al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), realizat in 27 de tari si trimis astazi redactiei.

Filmul Interstellar a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc

Filmul Interstellar, realizat de celebrul regizor Christopher Nolan, s-a pozitionat pe primul loc in box office-ul romanesc in weekend-ul de lansare, in care a incasat 1. 649 de lei si a fost vizionat de 58. 492 de spectatori, in 46 de cinematografe.

Animatia Cei 6 super eroi a debutat pe primul loc in box office

Filmul de desene animate Cei 6 super eroi/ Big Hero 6 a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, obtinand incasari de 56,2 milioane de dolari, de vineri pana duminica, informeaza Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )