Libnet.ro
UNICEF

14:15

NSA a spionat-o pe Angela Merkel, dar si membri ai cabinetului ei. Ce tara a mai particiapt la aceasta operatiune

Antena3 Antena3,
NSA a spionat-o pe Angela Merkel, dar si membri ai cabinetului ei. Ce tara a mai particiapt la aceasta operatiune

Agentia de Securitate Nationala a SUA NSA) a spionat-o nu numai pe sefa guvernului german Angela Merkel, ci si membri ai cabinetului ei si ministri, releva documente publicate miercuri de site-ul Wikileaks, . continuă pe Antena3

Noi DEZVALUIRI Wikileaks. Serviciile secrete americane au SPIONAT-O pe Angela Merkel

Agentia de Securitate Nationala a SUA NSA) a spionat-o nu numai pe sefa guvernului german Angela Merkel, ci si membri ai cabinetului ei si ministri.

Angela Merkel: Daca euro esueaza, Europa esueaza

Cancelarul german Angela Merkel a sugerat, luni, ca trebuie gasit un compromis in cazul Greciei, in timp ce iesirea tot mai probabila a tarii din zona euro a generat panica pe pietele internationale, scrie Mediafax.

Angela Merkel, despre situatia Greciei: Daca se pierde capacitatea de a se ajunge la un compromis, atunci Europa este pierduta

Cancelarul german Angela Merkel a sugerat, luni, ca trebuie gasit un compromis in cazul Greciei, in timp ce iesirea tot mai probabila a tarii din zona euro a generat panica pe pietele internationale,.

Ministrul grec de Finante: Cheia rezolvarii crizei este la Angela Merkel

Yanis Varoufakis, Ministrul grec de Finante, a declarat ca Angela Merkel este cea care detine cheia pentru rezolvarea actualei crize din Grecia, informeaza AFP, citata de Agerpres. Sefii de guvern din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )