Libnet.ro
UNICEF

19:00

ntlnire UDMR-USL in biroul lui Crin Antonescu. La discutii a participat si Sebastian Ghita

Hotnews Hotnews,
ntlnire UDMR-USL in biroul lui Crin Antonescu. La discutii a participat si Sebastian Ghita

Liderii UDMR Kelemen Hunor si Laszlo Borbely au sosit la biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde se afla si premierul Victor Ponta. La sosire, Laszlo Borbely a precizat ca obiectul discutiilor vizeaza modul in care vor fi alocate functiile in noul Legislativ, transmite Mediafax. In biroul lui Antonescu se mai afla presedintele PC, Daniel Constantin, alaturi de Bogdan Ciuca, dar si omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat PSD. La discutii se mai afla secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, liberalul Dan Radu Rusanu si Viorel Hrebenciuc. continuă pe Hotnews

Liderii USL, in biroul lui Crin Antonescu, pentru o sedinta de urgenta

Liderii s-au intalnit intr-o sedinta de urgenta in biroul luiCrin Antonescu, in urma declaratiilor premierului Victor Ponta potrivit carora cineva din partid a negociat cu alti membri in numele.

Victor Ponta: USL nu are nevoie de UDMR, dar vreau sa fac orice pentru ca in Romania sa fie mai putin razboi/ Crin Antonescu: Eu sunt pro-occidental, nu accept sa discut despre orientarea MAE/ Daniel Constantin: Avem exporturi blocate de 5 ani spre Rusia

Prim-ministrul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si Ministrul Agriculturii Daniel Constantin au discutat la Antena 3 despre situatia politica a Romaniei. Nu vreau sa fiu ca Traian Basescu care a insuflat ideea de separare: ardeleni contra olteni, medici contra pacienti, profesori contra elevi. Cred intr-o uniune a romanilor. Vreau sa dau un semnal ca USL nu este impotriva UDMR, a declarat premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a completat: Aseara domnul Ponta nu a inventat o eventuala colaborare cu UDMR.

Liviu Dragnea despre cooptarea UDMR la guvernare: A fost o discutie la nivelul conducerii USL, un cerc destul de restrans, era prezent si Crin Antonescu

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca ideea unei eventuale cooptari a UDMR la guvernare a fost discutata la nivelul conducerii USL, intr-un cerc destul de restrans, dar din care face parte si presedintele PNL, Crin Antonescu. Daca presedintele Traian Basescu il va nominaliza premier pe Victor Ponta, poate aparea o coabitare serioasa, corecta, in interesul tarii.

Crin Antonescu: Nu avem nevoie de UDMR sa modificam Constitutia; dorim un alt tip de abordare privind temele mari

Crin Antonescu a declarat luni ca USL nu are nevoie de UDMR pentru a trece viitorul Guvern de Parlament sau sa modifice Constitutia, punctand ca se doreste un alt tip de abordare privind temele mari de constructie. El a aratat ca o posibila colaborare a USL cu UDMR ar putea viza orice posibil proiect in interiorul Parlamentului pe care l-ar putea sustine in asociere.

GUVERNUL PONTA II. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, ...

Liderii USL au convenit, in discutiile purtate pana la acest moment, sa-l propuna pe Crin Antonescu pentru presedintia Senatului si pe Valeriu Zgonea pentru presedintia Camerei Deputatilor, au declarat pentru MEDIFAX surse din Uniune. Negocierile pentru algoritmul parlamentar si pentru stabilirea functiilor din Birourile Permanente si a celor de presedinti de comisii vor continua si in cursul zilei de joi. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea detin si in prezent functiile de presedinte al .

Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, respectiv a Camerei

Liderii USL au convenit, in discutiile purtate pana la acest moment, sa-l propuna pe Crin Antonescu pentru presedintia Senatului si pe Valeriu Zgonea pentru presedintia Camerei Deputatilor, au declarat pentru Mediafax surse din Uniune.

Crin Antonescu: PNL isi doreste ca viitorul Parlament si guvern sa fie instalate pana la Craciun. Exista foarte mari rezerve fata de cooptarea UDMR la guvernare

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca liberalii isi doresc ca viitorul parlament si guvern sa fie instalate pana la Craciun, in conditiile in care orice intarziere sau complicare a calendarului nu ar folosi nimanui.

Crin Antonescu: Suntem in consens cu PSD privind colaborarea cu UDMR. Exista totusi foarte mari rezerve

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, la finalul sedintei BPN a partidului, ca s-a discutat subiectul colaborarii cu UDMRsi ca liberalii sunt in consens cu PSD. Am discutat si subiectul.

Crin Antonescu: Nu exista posibilitatea, sub nicio forma, ca USL sa se dezbine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu exista nicio posibilitate ca Traian Basescu sa dezbine Uniunea Social Democrata si nici oamenii din cadrul acestea. Basescu a dat de.

Crin Antonescu: Nu am vorbit nicidecum despre o alianta de guvernare cu UDMR, sunt toate posibilitatile deschise

Liderul PNL, Crin Antonescu, a explicat , luni dimineata, dupa incheierea votului pentru alegerile parlamentare, ca nu s-a stabilit incheierea unei aliante de guvernare cu Uniunea Democrata Maghiara din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )