Libnet.ro
UNICEF

06:30

Numar record de contestatii in Suceava dupa Evaluarea Nationala

Antena3 Antena3,
Numar record de contestatii in Suceava dupa Evaluarea Nationala

Aproape 700 de contestatii s-au inregistrat in judetul Suceava dupa afisarea rezultatelor la Evaluarea Nationala, din care majoritatea - 455 - au fost la Limba romana, transmite corespondentul. continuă pe Antena3

HARTA Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Listele cu notele de la examene au fost publicate online, pe fiecare judet in parte

Listele cu notele obtinute de elevi la Evaluarea Nationala 2015 au fost publicate online de Ministerul Educatiei. Listele cu rezultatele absolventilor de gimnaziu la examene sunt afisate pe judete si pot fi sortate in ordine alfabetica sau dupa medie. Potrivit calendarului evaluarii nationale 2015, astazi se afiseaza primele rezultate, elevii nemultumiti pot sa depuna contestatii pana la ora 20:00, iar rezultatele finale vor fi afisate marti, 30 iunie. Intra in articol si vezi listele cu notele obtinute de elevi la examenele de anul acesta.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Top 50 scoli pe tara dupa media la examenele evaluarii nationale

Scoala cu cea mai mare medie a notelor obtinute de elevii de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala 2015 este Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati. Potrivit datelor publicate de Ministerul Educatiei, media mediilor absolventilor de gimnaziu la examenele nationale este 9,62, la acest colegiu. Pe locul al doilea in top este Colegiul National Gheorghe Vranceanu Bacau, iar pe locul al treilea se situeaza Colegiul National Emil Racovita Cluj-Napoca. Din Bucuresti, cea mai mare medie a inregistrat-o Colegiul National Gheorghe Lazar, care insa in clasamentul pe tara este pe pozitia 11. Vezi in articol top 50 al scolilor pe tara si topul scolilor pe judete.

Rezultatele de la Evaluarea Nationala, publicate in premiera pe evaluare.edu.ro, un nou portal al Ministerului Educatiei. Cum afli ce nota ai luat la Capacitate

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Elevii pot afla online de pe portamul evaluare. edu. ro, ce noa au luat la Evaluarea nationala 2015. Este pentru prima data cand Ministerul Educatiei publica online rezultatele de la Evaluarea Nationala, inainte de ierarhia repartizarii la liceu.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Vaslui. Cine sunt cei mai buni elevi din satele vasluiene care au dat clasa colegilor de la scolile titrate din orase

In topul celor mai bune rezultalele inregistrate la Evaluarea Nationala 2015 in judetul Vaslui, inainte de solutionarea contestatiilor, se regasesc nu doar elevii scolilor de top din oras, ci si copii care au invatat la scoli din mediul rural.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Vaslui. Cine sunt cei mai buni elevi din satele vasluiene, care au dat clasa colegilor de la scolile titrate din orase

In topul celor mai bune rezultalele inregistrate la Evaluarea Nationala 2015 in judetul Vaslui, inainte de solutionarea contestatiilor, se regasesc nu doar elevii scolilor de top din oras, ci si copii care au invatat la scoli din mediul rural.

Doar o eleva de la o scoala din mediul rural a obtinut media 10 la Evaluarea Nationala. Am vrut sa arat ca se poate invata oriunde, trebuie doar sa te increzi in Dumnezeu si sa ai o ambitie de fier

Ioana Teodora Gombos din satul bihorean Varciorog este singura eleva de la o scoala din mediul rural care a obtinut media 10 la Evaluarea Nationala, relateaza Adevarul. inca de la inceputul clasei a.

Madalin Guran, elevul de 10 la Evaluarea Nationala 2015 si la scoala: Vreau sa devin medic cardiolog

Madalin Guran este unul dintre cei cinci elevi din judetul Gorj cu nota maxima la ambele probe de la Evaluarea Nationala. Mai mult decat atat, acesta a incheiat si ultimii ani de gimnaziu cu media generala 10.

Performanta fara precedent in Vaslui: Sase elevi cu medii de ZECE la evaluarea nationala

Sase absolventi de clasa a VIII-a din judetul Vaslui au obtinut media 10 la evaluarea nationala, fata de un singur elev anul trecut, procentul candidatilor care au medii peste 5 fiind de 72,68, informeaza.

Sorin Cimpeanu: 79,3 la suta dintre candidatii la Evaluarea Nationala au obtinut medii peste 5

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat, ca 79,3 la suta dintre candidatii la Evaluarea Nationala au obtinut medii peste 5, un scor cu circa 10% mai bun decat anul trecut, cand ponderea celor cu medii peste 5 a fost putin peste 70 la suta.

Rezultate Evaluarea Nationala Ialomita. Patru elevi din Slobozia au luat media 10 la Capacitate 2015

Rezultate Evaluare Nationala 2015 Ialomita. Ministerul educatiei a publicat pe site-ul edu. ro rezultatele la Evaluarea Nationala 2015. in judetul Ialomita, patru elevi din Slobozia au obtinut medii de 10.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )