Libnet.ro
UNICEF

18:00

Numarul elevilor romani din Marea Britanie a crescut de CINCI ori.

România Liberă România Liberă,
Numarul elevilor romani din Marea Britanie a crescut de CINCI ori.

Tabloidul The Daily Mail a prezentat un Top zece al limbilor vorbite ca prima limba in scolile britanice, realizat dupa criteriul cresterii numarului de copii in perioada ianuarie 2008-ianuarie 2013. Astfel, cea mai mare crestere a inregistrat-o romana, cu 527%, urmata de letona 414), ungara 359), bulgara 255), slovaca 246), lituaniana 214), ceha 205), rusa 138) si poloneza 136). Numarul copiilor est-europeni care invata in Marea Britanie aproape s-a triplat in aceeasi perioada, de . continuă pe România Liberă

VIDEO The Telegraph: Filmare cu drona deasupra gropii de gunoi de la Pata Rt (Cluj), unde traiesc 75 de familii de tigani evacuate din oras. Inalti prelati din Marea Britanie ii cer primarului Boc sa isi schimbe politica fata de romi

Inalti prelati din Marea Britanie, printre care Arhiepiscopul de Wales, Episcopul de Manchester si Salisbury si Rabinul din Westminster, ii cer primarului Clujului sa-si schimbe politica fata de tigani, dupa ce acestia au fost evacuati din oras si fortati sa traiasca pe groapa de gunoi. 75 de familii au fost evacuate din casele lor din centrul celui de-al doilea oras al Romaniei si mutati in strucuturi improvizate, cu o camera, la Pata Rat. Nu exista drumuri spre acest loc, asa ca noroiul este omniprezent, si exista un singur dus amenajat pentru intreaga comunitate si, initial, nu existau toalete in case, scrie Ziua de Cluj. Filmari aeriene publicate de cotidianul britanic The Telegraph, realizate cu o drona, arata comunitatea de romi care traieste pe deseruri meajere chimice, dupa ce au fost fortati sa paraseasca orasul transilvanean.

10,8% crestere a numarului de candidati romani pentru studii la universitati din Marea ...

Institutii de invatamant de elita din Marea Britanie, Olanda, Franta, Elvetia, Germania, Spania, Grecia, vor vizita orasul Bucuresti pentru targul World Education in acest weekend. Numarul candidatilor din Romania care doresc sa studieze in Marea Britanie a crescut cu 10,8%, a comunicat Svetlan Danev de la compania de consultanta educationala IntegralEdu, organizator al targului international World Education, care se va desfasura pe 22 si 23 Februarie la Hotel Athenee Palace Hilton din .

Imigrantii din Marea Britanie, obligati sa aiba acest salariu, daca vor beneficii sociale

Imigrantii europeni care nu reusesc sa obtina in cel putin trei luni de zile de la sosirea in Mare Britanie un loc de munca platit cu 150 de lire sterline 182 de euro) pe saptamana adica 728 euro pe luna) ar putea fi exclusi de la acordarea unor.

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail. Potrivit cifrelor oficiale, in.

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40%

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40% in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail.

Marea Britanie: parintilor prea permisivi li se ia copilul

Lipsa autoritatii parintilor moderni in raport cu cu propriii copii este o problema de care a inceput sa se tina cont in ziua de azi, inclusiv in cadrul proceselor de acordare a custodiei copiilor din Marea Britanie.

Marea Britanie: parintilor prea permisivi li se ia copilul

Lipsa autoritatii parintilor moderni in raport cu cu propriii copii este o problema de care a inceput sa se tina cont in ziua de azi, inclusiv in cadrul proceselor de acordare a custodiei copiilor din Marea Britanie.

Numarul romanilor si bulgarilor in Marea Britanie, cu 40% mai mare in 2013.

Numarul cetatenilor romani si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 40 la suta in 2013 fata de anul precedent, conform unor cifre dezvaluite de publicatia Daily Mail. Potrivit cifrelor oficiale, in Marea Britanie lucrau 144. 000 de romani si bulgari la sfarsitul anului 2013, comparativ cu 102. 000, in decembrie 2012. Conform Daily Mail, romanii si bulgarii au ocupat 10 la suta din locurile de munca create in Marea Britanie in 2013. Cifrele au fost dezvaluite in contextul .

Presa: Limba engleza, detronata incet de copiii imigrantilor est-europeni veniti la studii in Marea Britanie

Numarul copiilor est-europeni care invata in Marea Britanie aproape s-a triplat in perioada 2008-2013, de la 44. 000 la 123. 000, iar al romanilor a crescut de peste cinci ori, de la peste 1. 400 in 2008 la aproape 9. 000 in 2013, potrivit unor date oficiale, publicate sambata de Daily Mail. Poloneza, cea mai vorbita limba apartinand imigrantilor.

Acordul politic din Ucraina, salutat de lideri din SUA, Franta si Marea Britanie

Acordul politic semnat joi de presedintele ucrainean Viktor Ianukovici si liderii opozitiei a fost salutat de Statele Unite, Franta si Marea Britanie. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )