Libnet.ro
UNICEF

09:15

Numarul persoanelor care au murit de gripa a ajuns la 31

Antena3 Antena3,
Numarul persoanelor care au murit de gripa a ajuns la 31

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei in tara noastra a ajuns la 31, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate. continuă pe Antena3

Numarul contribuabililor care aleg sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit a scazut drastic

Suma totala obtinuta prin mecanismul de redirectionare de 2% din impozitul pe venit a fost, pentru anul fiscal 2016, sensibil mai mica decat cea colectata de organizatiile neguvernamentale in 2015: 116 milioane lei, fata de 157 milioane lei, potrivit.

Numarul deceselor provocate de gripa creste alarmant. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, la Parlament, ca numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 27, insa nu se poate vorbi inca de o epidemie de gripa in tara.

Numarul germanilor care MUNCESC, la CEL MAI RIDICAT NIVEL din 1990

Numarul de germani care munceau anul trecut este cel mai mare nivel inregistrat de la reunificarea tarii din 1990. in trimestrul patru al anului trecut numarul angajatilor a ajuns la 44,7 milioane, in.

Un startup romanesc dedicat persoanelor care sufera de Alzheimer a castigat finala competitiei Changeneers Challenge, eveniment sustinut de Samsung - webPR

Human Link, startup-ul care produce un dispozitiv ce ofera conectivitate intre pacientii care sufera de Alzheimer si apartinatori, a castigat premiul de 5000 de euro pus in joc de Samsung si Impact Hub Bucharest la Changeneers Challenge.

Faze tari: Omul care a devenit cel mai bogat din lume si cel mai sarac in timp record.; Calatorul in timp, care sustine ca a venit din 2030, ne spune cum va arata lumea in viitor; In liceul asta studiaza 44 de perechi de gemeni

Oamenii care cred ca pamantul e Plat sunt furiosi ca Elon Musk a trimis o Tesla in spatiu. Sunteti atat de spalati pe creier incat credeti tot ce va spune NASA, iar acum il credeti si pe Elon. Omul care a devenit cel mai bogat din lume si cel mai sarac in timp record. Un belgian s-a trezit ca a devenit, de nicaieri, cel mai bogat om din lume, cand a vazut ca in cont i-au fost tranferati 2. 000 de miliarde de euro.

Federatia Patronala Petrol si Gaze: ANRM aproba un pret de referinta pentru redevente, care nu reflecta realitatile pietei din Romania

Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) dezaproba decizia Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) de stabilire a pretului de referinta la gaze naturale calculat in functie de preturile de tranzactionare de pe hub-ul CEGH din Viena, in baza unui studiu realizat de Universitatea de Petrol Gaze Ploiesti, care nu reflecta realitatile pietei din Romania, se arata intr-un comunicat al federatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )