Libnet.ro
UNICEF

23:30

Numarul tranzactiilor pe piata de birouri din Capitala a crescut cu 22%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul tranzactiilor pe piata de birouri din Capitala a crescut cu 22%

Numarul tranzactiilor realizate pe piata de birouri din Capitala a crescut cu 22%, in primul semestru al acestui an, predominand tranzactiile de relocare, cu suprafete sub 3. 000 metri patrati. continuă pe Ziarul Bursa

Un baiat de 15 ani s-a inecat in Lacul Morii din Capitala

Un baiat in varsta de 15 ani s-a inecat, duminica dupa-amiaza, in Lacul Morii din Capitala, trupul acestuia fiind scos din apa de scafandri, potrivit Mediafax. Incidentul a fost sesizat la numarul de.

Soferii din Capitala, supravegheati in trafic cu autospeciale neinscriptionate si motociclete

Soferii din Capitala au fost supravegheati in trafic cu autospeciale neinscriptionate si motociclete de catre politistii de la Brigada Rutiera, care in urma actiunii au retinut opt permise de conducere si au amendat 71 de conducatori auto, transmite Mediafax, citand date ale Brigazii Rutiere din Capitala.

Autoturisme cuprinse de flacari in cartierul Titan din Capitala: Incendiul ar fi pornit de la oamenii strazii (VIDEO)

Trei autoturisme au fost cuprinse de flacari intr-o parcare din cartierul Titan din Capitala. Locuitorii din zona sustin ca incendiul ar fi pornit de oamenii strazii care locuiau intr-o masina abandonata.

Cel mai batran hot din Capitala a fost prins de o pensionara

Cel mai vechi si batran hot din Capitala a fost prins furand chiar de ziua lui. Barbatul a implinit 72 de ani si ar fi vrut sa-si sarbatoreasca aniversarea cu banii altuia. Victima i-a cazut o profesoara.

Caru' cu Vedete:Roxana Vancea si-a aratat fundul in Piata Mica din Sibiu; Jorge si viitoarea lui sotie, emotii mari inainte de nunta; A stat aproape inchisa in casa, insa cand a iesit, Alexandra Stan a facut ravagii. Vezi cu ce rugbyst s-a distrat pe pla

Teo a petrecut alaturi de noii colegi de la Kanal D. Teo Trandafir a fost surprinsa joi seara in timp ce a mers la restaurantul Taverna Sarbului, unde i s-a organizat o petrecere. Mariana Moculescu a fost salvata de Cristi Marin de la evacuarea silita din casa. Mariana Moculescu poate rasufla usurata, caci fostul ei iubit Cristi Marin i-a platit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )