Libnet.ro
UNICEF

07:00

Numele lui Calin Popescu Tariceanu apare in declaratiile unor martori din dosarul Microsoft

B1 B1,
Numele lui Calin Popescu Tariceanu apare in declaratiile unor martori din dosarul Microsoft

Numele presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu apare in dosarul Microsoft, informeaza B1 TV. Taricenu ar fi fost mentionat in declaratiile unor martori din acest dosar, care au precizat ca o parte din b. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, habarnist in politica europeana

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca prevederile din Legea partidelor politice criticate de judecatorii constitutionali impiedica aparitia unor partide de buzunar, fiindca o scena.

Tariceanu: Daca sunt elemente, sa fie trimise la DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat azi ca, daca exista elemente care sa fie demne de luat in considerare legate de numele sau in dosarul Microsoft, acestea ar trebui trimise la Directia Nationala Anticoruptie DNA), potrivit surselor din presa.

Tariceanu ar putea fi implicat si el in dosarul Microsoft. Reactia fostului premier

Acuze grave la adresa actualului presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu. La emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea Tv un martor din dosarul Microsoft sustine ca o parte din mita din Dosarul Microsoft ar fi trebuit sa ajunga printre altii si la Calin Popescu Tariceanu, sau la fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )