Libnet.ro
UNICEF

09:30

Numele vehiculate pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu

România Liberă România Liberă,
Numele vehiculate pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, premierul propus de PSD si desemnat de presedintele Klaus Iohannis, are 10 zile la dispozitie pentru a-si alcatui noul Cabinet si pentru a merge in fata Parlamentului, pentru a obtine votul de incredere. continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu, premierul ALES, are o familie SUPERBA! (FOTO)

Sorin Grindeanu, premierul ales vineri dimineata este casatorit si are doi copii. Grindeanu are un baietel, Mihai, iar in septembrie 2014, a devenit tata pentru a doua oara. Potrivit Huff. ro, Mihaela.

Biografie. Cine este Sorin Grindeanu, premierul desemnat al Romaniei. Seful CJ Timis: Nu am niciun fel de vulnerabilitate

Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca presedintele Consi fostul deputat Sorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru functia de premier, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat prima propunere de premier, Sevil Shhaideh.

Sorin Grindeanu, premierul propus de PSD, chemat la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

Sorin Grindeanu, propunerea de premier a PSD, merge la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, pentru a avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit Digi24.

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD. Seful statului l-a desemnat pe Sorin Grindeanu pentru formarea noului Guvern. Numele vehiculate pentru noul Executiv

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul privind desemnarea lui Sorin Mihai Grindeanu in calitate de candidat la functia de prim-ministru.

Lista ministrilor din Cabinetul Sorin Grindeanu. Numele vehiculate pentru noul Guvern

Noul Guvern ar putea fi investit de Parlament pana in 5 ianuarie, potrivit unei declaratii a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. VEZI AICI MAI MULTE DETALII La ora transmiterii acestei stiri,.

UPDATE Discutia dintre Klaus Iohannis si Sorin Grindeanu s-a terminat dupa jumatate de ora

Sorin Grindeanu, propunerea de premier a PSD, se afla la Palatul Cotroceni, pentru a avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis.

SURSE: Guvernul condus de Grindeanu va avea patru noi ministere/ Din guvern vor face parte alti ministri decat ar fi facut dintr-un cabinet condus de Sevil Shhaideh

Numarul de ministere din noul guvern PSD-ALDE care va fi condus de Sorin Grindeanu va fi mai mare decat cel din structura actuala, intrucat unele ministere vor fi sparte. Este vorba de ministerul pentru Romanii de Pretutindeni in prezent nu este minister plin ci un departament al MAE), ministerul pentru IMM-uri, ministerul pentru Ape si Paduri si ministerul Turismului, au precizat surse politice.

Nicusor Dan: USR va vota impotriva investirii guvernului PSD chiar daca acesta este condus de Sorin Grindeanu

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota impotriva investirii guvernului PSD condus de Sorin Grindeanu .

Noua nominalizare a PSD pentru functia de premier, Sorin Grindeanu, in atentia presei internationale. Reuters: Partidul a propus un politician veteran de stanga. Este o propunere greu de refuzat

Presa internationala a scris, miercuri, despre nominalizarea de catre coalitia PSD - ALDE a lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier. Astfel, principalele agentii de presa precizeaza ca social-democratii au ales, prin decizia lor, sa evite o criza politica.

Primul liberal care l-a felicitat pe Sorin Grindeanu pentru desemnarea ca premier

Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, este primul liberal care l-a felicitat, vineir, pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, intr-o postare pe contul sau de Facebook. Robu i-a cerut lui Grindeanu sa asi asume o serie de obiective pentru Timisoara, in numele bunei colaborari pe care au avut-o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )