Libnet.ro
UNICEF

11:00

Numire BOMBA in Guvernul Tudose! Sotia fondatorului Scolii libaneze din Bucuresti, cea mai noua recrutare a PSD-ului

B1 B1,
Numire BOMBA in Guvernul Tudose! Sotia fondatorului Scolii libaneze din Bucuresti, cea mai noua recrutare a PSD-ului

O noua numire controversata in Guvernul Tudose. Sotia fondatorului scolii libaneze din Bucuresti, al carei nume a fost implicat in dosarul Hexi Pharma, numita secretar de stat la Ministerul. continuă pe B1

Guvernul Tudose nu a mai eliminat impozitul pe dividende. Hotararea, publicata in Monitorul Oficial

Guvernul Tudose a publicat, joi, in Monitorul Oficial Ordonanta de modificare a Codului fiscal prin care se majoreaza taxarea carburantilor, dar din actul normativ lipsesc facilitatile fiscale promise antreprenorilor, fermierilor si medicilor in proiectul initial.

Guvernul Tudose va mari salariile angajatilor din penitenciare

Guvernul discuta, miercuri, majorarea salariilor angajatilor din penitenciare cu 10%, pentru a alinia veniturile acestora cu angajatii din MAI si MApN, proiectul de ordonanta avand toate avizele necesare.

Comunitatea Rosia Montana acuza Guvernul Tudose ca vrea sa ajunga la un compromis cu Gabriel Resources si anunta proteste vineri in Bucuresti, Cluj si Iasi

Comunitatea Salvati Rosia Montana anunta un protest vineri, 1 septembrie, in Piata Victoriei din Bucuresti, dar si in Cluj si Iasi, dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat in urma cu o zi ca Guvernul vrea sa retraga de la UNESCO dosarul pentru a declara toata zona arie protejata natural.

PNL, apel catre Guvernul Tudose: S-a scapat haturile

Partidul National Liberal a cerut, marti, premierului Mihai Tudose sa prezinte pe 4 septembrie in Parlament date exacte despre situatia economiei romanesti, dar si la nivelul fiecarui.

Atac la Guvernul Tudose: imparte pomeni nevoiasilor ca sa-si cumpere linistea. Nu conteaza ca tara nu are drumuri, scoli, spitale

Premierul Mihai Tudose si cabinetul pe care il conduce dau dovada de un analfabetism economic feroce, iar lupta acestora cu fondurile de pensii private ascunde interesul lor de a face rost de bani pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )