Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nutu Camataru cere sa fie eliberat din arest. Le-a promis judecatorilor Curtii Supreme ca se va cuminti

Antena3 Antena3,
Nutu Camataru cere sa fie eliberat din arest. Le-a promis judecatorilor Curtii Supreme ca se va cuminti

Nutu Camataru cere sa fie eliberat din arest. Le-a promis judecatorilor Curtii Supreme ca se va cuminti, pentru ca vrea sa stea acasa cu familia sa. Mai mult, le-a spus magistratilor ca deja a primit si. continuă pe Antena3

Nutu Camataru cere sa fie eliberat din arest. Le-a promis judecatorilor Curtii Supreme ca se va cuminti

Nutu Camataru cere sa fie eliberat din arest. Le-a promis judecatorilor Curtii Supreme ca se va cuminti, pentru ca vrea sa stea acasa cu familia sa. Mai mult, le-a spus magistratilor ca deja a primit si.

Seful Camerei de Comert cere sa fie eliberat din inchisoare

Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie, cere sa fie eliberat din inchisoare. Fostul sef al Camerei de Comert a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru luare de mita. Procurorii spun.

Fostul general Victor Stanculescu cere sa fie eliberat din inchisoare

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu, condamnat in dosarul Revolutiei de la Timisoara cere sa fie eliberat. Acesta a executat o treime din pedeapsa de 15 ani de inchisoare, fiind condamnat in 2008 pentru omor deosebit de grav.

Atanasie Stanculescu cere, din nou, sa fie eliberat conditionat.

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a cerut, luni, la Judecatoria Sectorului 4, sa fie eliberat conditionat, avocatul din oficiu care l-a aparat spunand ca in cazul acestuia ar trebui sa se aplice prevederile legale mai favorabile si sa fie eliberat dupa executarea unei treimi din pedeapsa, potrivit Mediafax. Victor Atanasie Stanculescu a fost adus, luni dimineata, la Judecatoria Sectorului 4 pentru judecarea cererii sale de eliberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat o .

Ministrul Apararii ucrainean, eliberat din functie in urma situatiei din Crimeea

Ministrul apararii ucrainean a fost eliberat din functie ca urmare a modului in care a gestionat situatia anexarii Crimeii de Rusia, dupa ce s-a aflat ca mai putin de un sfert dintre soldatii din Peninsula planuiau sa ramana in armata ucraineana, potrivit Reuters.

China cere lamuriri clare din partea SUA pentru scandalul NSA Huawei

Tensiunile cu Rusia se pare ca nu sunt suficiente pentru Statele Unite ale Americii. Din cauza unui scandal NSA Huawei, China incepe sa fie agresiva. in trecut, companii chinezesti destul de puternice, precum Huawei si ZTE, au avut foarte mult de pierdut in Statele Unite, sub forma de contracte, din cauza asocierii lor implicite cu China. Fara nici un fundament sau dovada reala, s-a considerat ca, prin intermediul gadget-urilor celor doua companii, guvernul Chinez face spionaj la scara industriala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )