Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nutu si Sile Camataru, retinuti in arestul Politiei Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Nutu si Sile Camataru, retinuti in arestul Politiei Capitalei

Fratii Ion si Vasile Balint, alias Nutu si Sile Camataru, impreuna cu trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa o altercatie care a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Nutu si Sile Camataru, retinuti in arestul Politiei Capitalei

Fratii Ion si Vasile Balint, alias Nutu si Sile Camataru, impreuna cu trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa o altercatie care a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati.

Fratii Camataru, in arestul Politiei Capitalei

Fratii Ion si Vasile Balint, alias Nutu si Sile Camataru, impreuna cu trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa o altercatie care a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati, transmit surse din presa.

Nutu si Sile Camataru, retinuti dupa incidentul sangeros de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, zisi Nutu si Sile Camataru, si alti trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia.

Sile Camataru, dupa scandalul de la Curtea de Apel: Fac puscarie de 100 de ani numai degeaba. Cei din clanul Sportivilor au venit pregatiti sa provoace chestia asta (VIDEO)

Sile Camataru a facut declaratii socante in fata instantei. El si fratele sau, Nutu Camataru, au fost retinuti dupa o bataie la Curtea de Apel Bucuresti, din care Robert Gabriel Busa din clanul.

Sile Camataru, dus la audieri in urma unui scandal iscat la Curtea de Apel Bucuresti

Vasile Balint, zis Sile Camataru, acuzat ca a agresat un alt inculpat din dosarul unor grupari interlope din Capitala, joi, la Curtea de Apel Bucuresti, a fost dus la Sectia 14 de Politie pentru audieri, alaturi de alti membri ai gruparilor judecate.

Bataie intre interlopi la Curtea de Apel Bucuresti. Sile Camataru, AUDIAT

Un scandal a izbucnit, joi, la sediul Curtii de Apel Bucuresti CAB), unde este judecat procesul membrilor mai multor grupari interlope, dupa ce un barbat care a spus ca a fost taiat de Sile Camataru a fost dus la spital.

MAE confirma. 16 cetateni romani acuzati de trafic de persoane, in arestul politiei din Budapesta

16 cetateni romani se afla in arestul politiei din Budapesta cu propunere de arestare preventiva, fiind retinuti pentru trafic de persoane, dar niciunul dintre acestia nu a solicitat asistenta consulara,.

MAE: 16 romani sunt in arestul politiei din Budapesta pentru trafic de persoane

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat vineri ca Ambasada Romaniei la Budapesta a fost informata ca 16 cetateni romani se afla in arestul politiei din Budapesta si ca sunt cercetati pentru trafic de persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )