Libnet.ro
UNICEF

09:00

Oamenii exista pe Pamant multumita celei mai mari apocalipse de pe Terra

Adevărul Adevărul,
Oamenii exista pe Pamant multumita celei mai mari apocalipse de pe Terra

Au fost multe apocalipse prin care omenirea trebuia sa treaca, si asta in ultimii 100 de ani, dar una masiva, de acum milioane de ani, a facut posibila aparitia omului. Datorita mortii unor creaturi a fost posibila evolutia altora. continuă pe Adevărul

Forbes: Topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri

Madonna este celebritatea cu cele mai mari castiguri, potrivit traditionalului top Forbes, dat publicitatii luni. Cantareata americana in varsta de 55 de ani a obtinut 125 de milioane de dolari in ultimul an.

Madonna, pe primul loc in topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri potrivit topului Forbes

Topul Forbes, dat luni publicitatii, o claseaza pe Madonna drept vedeta cu cele mai mari castiguri, cu un profit de 125 de milioane de dolari obtinuti in 2012, citeazaReuters. Cea mai mare parte a.

Japonia amana lansarea celei mai noi rachete spatiale

Japonia a anulat marti lansarea unei rachete despre care oficialii au spus ca este o metoda mai ieftina si eficienta de a plasa sateliti pe orbita. Specialistii au dezvaluit ca operatiunea a fost intrerupta din cauza unei probleme aparute cu 19 secunde inainte de lansare.

Moody's ar putea retrograda cele mai mari banci americane

Agentia de evaluare financiara Moody's a avertizat, saptamana trecuta, ca ar putea retrograda sase mari banci americane, din cauza ca Guvernul federal ar putea sa-si reduca sprijinul daca vor intra din nou in dificultate.

Studiu: Tigarile electronice pot raspandi molecule toxice in cantitati mai mari decat tigarile clasice

Tigarile electronice, care au devenit tot mai populare printre consumatorii de tutun, pot raspandi molecule toxice in cantitati care le depasesc chiar pe cele din tigarile clasice, arata un studiu recent.

PREVIZIUNI METEO: Temperaturi cu peste PATRU grade mai mari, in urmatorii 50 de ani. ...

Iarna va fi mai calduroasa iar vara, din ce in ce mai calduroasa. In Romania, in urmatorii cel putin 50 de ani, temperaturile medii vor creste cu peste patru grade Celsius, potrivit Strategiei Nationale a Romaniei privins schimbarile climaterice 2013-2020. Pe intreg teritoriului Romaniei, s-a inregistrat deja o crestere de 0,5 grade C a temperaturilor medii anuale incepand din 1901 o crestere mai mare in afara arcului carpatic pana la 2 grade C, o crestere mai mica in interiorul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )