Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oamenii mai saraci sunt cei care au renuntat la Android pentru iPhone 6

Playtech Playtech,
Oamenii mai saraci sunt cei care au renuntat la Android pentru iPhone 6

Un nou studiu a scos la iveala faptul ca posesorii de telefoane cu Android aflati in tari in curs de dezvoltare au trecut masiv la iPhone 6 fara un motiv evident. Plecand probabil de la premisa ca ,,suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine, majoritatea celor care au facut in ultimele trei luni tranzitia []. continuă pe Playtech

Income Magazine. Florin Jianu: Aproape aceeasi intreprinzatori sunt cei care inchid si deschid firme

Numarul firmelor care s-au deschis in Romania, in ultimii ani, este aproximativ acelasi cu al companiilor care se inchid, lucru care arata ca intreprinzatorii nu detin resursele necesare dezvoltarii, iar.

Basistii se sfasie intre ei. Daniel Morar, atacat de cei care l-au idolatrizat

Judecatorul Curtii Constitutionale, Daniel Morar, este atacat in termeni duri tocmai de cei care, in urma cu putin timp, il idolatrizau. Atacul vine pe fondul unui razboi declansat in aceste zile intre SRI.

Utilizatorii de iPhone ar fi mai inteligenti decat cei de Android

Un studiu realizat de o companie americana ii pune pe posesorii de smartphone-uri cu Android intr-o lumina proasta. Razboiul dintre posesorii de iPhone si Android are sa se inteteasca dupa ce reteaua de publicitate online Chitika a publicat rezultatele unui studiu care ar arata ca utilizatorii de produse mobile Apple sunt mai inteligenti. inainte ca [].

HARTA INTERACTIVA Care sunt firmele care vor construi cei 52 de km de autostrada intre Campia Turzii si Targu Mures. Valoarea proiectului: 262 milioane de euro

Castigatorii licitatiei pentru contructia celor patru loturi ai autostrazii A3 Campia Turzii - Ogra - Targu Mures au fost anuntati, marti, de catre Compania de Autostrazi. In total, pentru realizarea celor aproape 52 de km de autostrada si 4,7 km de drum de legatura, Compania de Autostrazi va plati circa 1,16 miliarde de lei, adica aproape 262 de milioane de euro, mare parte provenind din fonduri europene nerambursabile. Pana la semnarea contractelor, autoritatile trebuie sa mai astepte sa treaca perioada in care firmele perdante pot formula contestatii.

Cum arata aceasta frumusete de la gat in jos: Sunt PRIMA care a reusit sa faca asta

A iesit din tipare, a spart sabloanele frumusetii, iar acum este printre putinele modele consacrate care pozeaza pentru firmele de moda destinate femeilor cu forme. Tess Holliday este primul model XXXL si se.

UDMR-ul intrevede o posibila schimbare a guvernului. Care sunt CONDITIILE care ar garanta succesul PNL

Victor Ponta va ramane la Palatul Victoria si dupa demisia lui George Maior din fruntea SRI. O spune Kelemen Hunor care adauga ca nu vede un pericol intr-o eventuala revenire a lui George Maior in PSD.

iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Cel mai recent update la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8. 3, reuseste sa remedieze cele mai mari probleme cu care v-ati confruntat recent. Lansarea noului iOS 8 a fost una incarcata de evenimente neplacute pentru compania americana. Posesorii de iDevice-uri, in loc sa se bucure de functiile noi, s-au enervatca au o [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )