Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce oamenii racesc mult mai usor cand este frig afara

Playtech Playtech,
De ce oamenii racesc mult mai usor cand este frig afara

De ce racim mai usor la frig este o intrebare pe care ne-o punem in fiecare an iar acum revine, mai ales ca iarna si-a reintrat in forte fix cand ne era lumea mai draga. De cand eram mici, eram obisnuiti sa ni se spuna sa ne imbracam gros cand iesim afara, pentru a []. continuă pe Playtech

Andrian Candu, la intrevederea cu Viorica Dancila: Drumul Republicii Moldova spre UE este mai usor de parcurs alaturi de Romania

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, a declarat marti, 27 februarie, la intrevederea cu premierul roman, Viorica Dancila, ca drumul Republicii Moldova spre UE este mai usor de parcurs alaturi de Romania. Potrivit speakerului, dincolo de dispute politice, Chisinaul si Bucurestiul vor desfasura impreuna proiecte frumoase.

Procedura insolventei - mult mai complexa la persoanele fizice decat la comercianti

Procedura insolventei este mult mai complexa la persoanele fizice decat la comercianti, considera avocatul Gheorghe Piperea, care a precizat: Insolventa personala constituie o procedura mult mai complexa decat cea desfasurata in cazul firmelor, mai ales din punct de vedere psihologic, familial, social. Este foarte greu ca un om sa poarte titulatura de insolvent.

Ce sa facem si sa nu facem cand este ger. Cele mai populare mituri au fost demontate

Exista multe mituri legate de ger de care multa lume tine cont, insa specialistii spun ca majoritatea nu sunt tocmai adevarate. Mit: Nu ar trebui sa alergati in frig. De fapt, la temperaturi scazute,.

Sotul meu mi-a spus ca are o amanta care este mult mai buna la pat decat sunt eu

O cititoare Psychologies spune povestea ei de viata. Este dureros sa afli ca sotul tau este infidel. Dar cand iti si spune cat de minunata este amanta in pat si cum fac ei sex peste tot, este o.

Ungaria: Partidul lui Viktor Orban a pierdut primaria unui oras din tara, in fata unui candidat independent cu discurs mult mai radical de dreapta decat cel al partidului sau, Fidesz

Partidul premierului ungar Viktor Orban a suferit un neasteptat esec duminica la alegerile pentru functia de primar al orasului Hodmezovasarhely, cand un independent, sustinut de opozitie, a castigat postul de edil, in detrimentul candidatului partidului Fidesz, relateaza Reuters. Discursul invingatorului a fost si mai spre dreapta radicala, mai conservator, decat discursul Fidesz.

Ungaria: Infrangere surprinzatoare pentru partidul lui Viktor Orban in fata unui candidat independent cu discurs mult mai radical decat al Fidesz

Partidul premierului ungar Viktor Orban a suferit un neasteptat esec duminica la alegerile pentru functia de primar al orasului Hodmezovasarhely, Un independent, sustinut de opozitie, a castigat postul de edil, in detrimentul candidatului partidului Fidesz, relateaza Reuters. Discursul invingatorului a fost si mai spre dreapta radicala, mai conservator, decat discursul Fidesz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )