Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oana Pellea, mesaj extrem de dur pentru cei care vor redefinarea familiei prin Constitutie: Ne-am aruncat cu 50 de ani in spate

B1 B1,
Oana Pellea, mesaj extrem de dur pentru cei care vor redefinarea familiei prin Constitutie: Ne-am aruncat cu 50 de ani in spate

Camera Deputatilor a votat, saptamana trecuta, proiectul de revizuire a Constitutiei pentru modificarea articolului ce defineste familia in asa fel ca acesta sa contina sintagma barbat si fe. continuă pe B1

Ce a patit actrita Oana Pellea in timpul unui spectacol: Chiar m-am oprit...

Smartphone-urile si retelele de socializare au schimbat modul in care se comporta spectatorii la un spectacol de teatru, a atras atentia Oana Pellea, actrita povestind ca a fost nevoita chiar sa opreasca.

Oana Pellea trage un SEMNAL de ALARMA! Actrita despre redefinirea familiei: Ne-a aruncat cu 50 de ani in spate

Indragita actrita Oana Pellea a declarat ca initiativa de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei a aruncat Romania cu 50 de ani in urma. Ea trage un semnal de alarma si.

Primaria Capitalei vrea sa acorde 1.500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi. Daca proiectul va fi adoptat, sumele vor fi acordate de Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri al Municipiului Bucuresti, pe baza unei cereri, precum si a unei copii conform cu originalul a certificatului de casatorie.

Donald Trump, avertisment dur pentru fostul director FBI: Ar face bine sa spere ca nu exista inregistrari ale conversatiilor noastre!

Presedintele american Donald Trump l-a atentionat vineri pe fostul director al FBI, James Comey, pe care l-a destituit in mod neasteptat marti, sa nu faca dezvaluiri pentru presa, informeaza.

Capcana in care cad cei care isi cumpara RCA pe sase luni

Pentru ca sunt mai ieftine, cei mai multi soferil romani isi incheie polite RCA pe sase luni. La un calcul simplu, insa, se constata ca de fapt cei care isi cumpara polite pe 6 .

Ce caracteristici iau de la ficare dintre ele cei care s-au nascut la granita dintre doua zodii

Nu sunt putini cei care se nasc intre doua semne zodiacale, insa au, totusi, ceva special. Ei sunt norocosii zodiacului si asta pentru ca, pe langa calitatile lor native, se bucura de o.

Liviu Dragnea: Cei care ne cer sa avem un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca aceia care le cer politicienilor sa aiba un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel, avand in vedere ca ar fi benefic pentru sanatatea intregii societati si in special pentru tineri.

Cine sunt hackerii de la Fancy Bear, cei care s-ar afla in spatele atacului cibernetic asupra MAE. Hackerii ar fi finantati de rusi

Fancy Bear, grupul despre care se crede ca a efectuat o tentativa de atac cibernetic asupra unei institutii guvernamentale din Romania, ar fi comis, de-a lungul anilor, mai multe atacuri. Mai mult, surse din serviciile secrete americane sustin ca acesta ar fi finantat de Armata Federatiei Ruse.

Pentru femeile care vor naste! Adeverinta care iti poate face viata iad

Medicul Otilia Tiganas trateaza pe blogul sau, cu un limbaj pe intelesul tuturor, diferite subiecte medicale. Iata ce sfat are pentru viitoarele mamici din Romania. 'Important de stiut.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )