Libnet.ro
UNICEF

00:08

Obama anunta ca Statele Unite vor continua sa spioneze celelalte guverne

Adevărul Adevărul,
Obama anunta ca Statele Unite vor continua sa spioneze celelalte guverne

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a declarat ca serviciul american de informatii va continua sa se intereseze de intentiile guvernelor de pe mapamond, in cadrul unui interviu acordat unei emisiuni de televiziune germane difuzat sambata. continuă pe Adevărul

Obama anunta ca Statele Unite vor continua sa spioneze activitatile guvernelor din lume

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a declarat ca serviciul american de informatii va continua sa se intereseze de intentiile guvernelor de pe mapamond, in cadrul unui interviu acordat unei emisiuni de televiziune germane difuzat sambata.

VIDEO Obama: Serviciile de informatii americane vor continua sa spioneze strainii

Presedintele american Barack Obama a avertizat ca serviciile de informatii americane vor continua sa se intereseze de intentiile guvernelor din lume, intr-un interviu acordat televiziunii germane si difuzat sambata. Agentiile noastre de informatii, la fel ca agentiile germane si toate celelalte, vor continua sa se intereseze de intentiile guvernelor din lume, acest lucru nu se va schimba, a declarat el in cadrul acestui interviu acordat televiziunii publice ZDF, inregistrat vineri.

Obama: Serviciile de informatii vor continua sa spioneze strainii.

Presedintele american, Barack Obama, a avertizat ca serviciile de informatii americane vor continua sa se intereseze de intentiile guvernelor din lume, intr-un interviu acordat televiziunii germane si difuzat sambata potrivit Mediafax. Agentiile noastre de informatii, la fel ca agentiile germane si toate celelalte, vor continua sa se intereseze de intentiile guvernelor din lume, acest lucru nu se va schimba, a declarat el in cadrul acestui interviu acordat televiziunii publice ZDF, .

Obama: Agentiile noastre de informatii VOR CONTINUA activitatea

Presedintele american, Barack Obama, a avertizat ca serviciile de informatii americane vor continua sa se intereseze de intentiile guvernelor din lume, intr-un interviu acordat televiziunii germane si difuzat.

Barack Obama: Serviciile de informatii americane vor continua sa spioneze strainii

Presedintele american, Barack Obama, a avertizat ca serviciile de informatii americane vor continua sa se intereseze de intentiile guvernelor din lume, intr-un interviu acordat televiziunii germane si difuzat sambata, relateaza AFP .

Obama anunta incheierea programului NSA de supraveghere in masa

Presedintele Barack Obama va cere astazi stoparea controlului guvernamental asupra datelor telefonice ale americanilor, potrivit unui oficial din cadrul administratiei de la Washington, informeaza AP. Decizia liderului american este considerata un moment de rascruce in ceea ce priveste controversatul program de supraveghere al NSA, scos la iveala prin dezvaluirile lui Edward Snowden.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )