Libnet.ro
UNICEF

06:00

Obama si Romney, umar la umar cu 48 de ore inainte de scrutin. Ce spun sondajele.

România Liberă România Liberă,
Obama si Romney, umar la umar cu 48 de ore inainte de scrutin. Ce spun sondajele.

Presedintele in exercitiu Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, dupa cum arata doua sondaje publicate duminica seara, potrivit Mediafax. Un sondaj publicat de Wall Street Journal si NBC News il crediteaza pe Barack Obama cu 48 la suta din intentiile de vot, iar pe Mitt Romney cu 47 la suta, sau o cvasi-egalitate, daca se tinte cont de faptul ca marja de eroare este de +/- 2,55 la . continuă pe România Liberă

Alegeri SUA Obama si Romney, cot la cot in sonajele de opinie, cu 48 de ore inainte de alegeri

Presedintele in exercitiu, Barack Obama si rivalul sau republican, Mitt Romney erau aproape la egalitate cu 48 de ore inainte de alegerile din SUA, in conformitate cu doua sondaje publicate duminica, relateaza AFP.

HARTA INTERACTIVA / INFOGRAFIC Cum si cati bani au strans Obama si Romney pentru campania electorala

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite a ajuns la final, iar cei doi principali candidati se afla cot la cot in sonajele de opinie, cu 48 de ore inainte de alegeri. La final de campanie se trage linie si in ceea ce priveste socoteala banilor adunati in cursa pentru sefia Casei Albe. Barack Obama, candidatul democrat si presedintele in functie, a reusit sa stranga peste 630 de milioane de dolari, in timp ce contracandidatul sau, republicanul Mitt Romney a adunat peste 380 milioane de dolari. Despre cum se strang fabuloasele sume din campaniile electorale, de unde vin banii si cum s-au repartizat contributiile de campanie in fiecare stat american, aflati in articol.

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama ...

Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, potrivit ultimelor doua sondaje publicate duminica seara, transmite AFP, ctata de b1. ro Barack Obama detine 48% din voturi, in timp ce Mitt Romney il urmeaza indeaproape cu 47%, ceea ce reprezinta o cvasi-egalitate, daca se tinte cont de faptul ca marja de eroare este de +/- 2,55%, conform unui sondaj publicat de Wall .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2326 seconds )