Libnet.ro
UNICEF

21:45

Obama solicita 60 de miliarde de dolari pentru victimele uraganului Sandy

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Obama solicita 60 de miliarde de dolari pentru victimele uraganului Sandy

Casa Alba a solicitat Congresului o suplimentare bugetara de peste 60 de miliarde de dolari pentru regiunile din nord-estul Statelor Unite devastate la sfarsitul lui octombrie de uraganul Sandy, transmite AFP, preluat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

SUA: Barack Obama va cere Congresului peste 60 de miliarde de dolari pentru reconstructia dupa uraganul Sandy

Presedintele Barack Obama va solicita Congresului o suplimentare bugetara de peste 60 de miliarde de dolari pentru regiunile din nord-estul Statelor Unite devastate la sfarsitul lunii octombrie de uraganul Sandy, a anuntat vineri un reprezentant al Casei Albe citat de AFP.

AIG a pierdut 1,3 miliarde de dolari din cauza uraganului Sandy.

American International Group AIG) estimeaza ca va inregistra costuri de aproximativ 1,3 miliarde de dolari dupa taxe si platile de reasigurari, in urma pagubelor produse de uraganul Sandy, aceasta fiind cea mai mare suma anuntata de o companie de asigurari din SUA in urma furtunii, transmite Mediafax. AIG va efectua contributii in valoare totala de un miliard de dolari catre subsidiarele din SUA de asigurare de proprietate si accident. Uraganul Sandy a ajuns pe tarm in luna octombrie, lovind .

FT: Deutsche Bank a ascuns pierderi de pana la 12 miliarde dolari in timpul crizei

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, a ascuns pierderi de capital de pana la 12 miliarde de dolari in timpul crizei financiare, strategie care a ajutat institutia sa evite un ajutor de stat, spun trei fosti angajati ai acesteia, in sesizari inaintate autoritatilor de reglementare din SUA, anunta Financial Times.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )