Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obama: SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la actiuni impotriva teroristilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Obama: SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la actiuni impotriva teroristilor

SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la ac and tiuni impotriva terori and stilor, a declarat, ieri, pre and sedintele SUA, Barack Obama, sus and tinand de la Casa Alba o scurta conferin and ta de presa pe marginea situa and tiei din Irak, in contextul escaladarii amenin and tarii teroriste in aceasta and tara, informeaza ITAR-TASS and si Reuters, citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Obama: SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la ac and tiuni impotriva terori and stilor

SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la ac and tiuni impotriva terori and stilor, a declarat, ieri, pre and sedintele SUA, Barack Obama, sus and tinand de la Casa Alba o scurta conferin and ta de presa pe marginea situa and tiei din Irak, in contextul escaladarii amenin and tarii teroriste in aceasta and tara, informeaza ITAR-TASS and si Reuters, citate de Agerpres.

Klaus Iohannis spune ca Antonescu ar putea intra din nou in cursa pentru Palatul Cotroceni

CrinAntonescu ar putea intra din nou in cursa pentru prezidentiale, a declarat, sambata, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis. Acesta crede ca daca Antonescu va primi sustinerea necesara la.

Andra, surprinsa din nou la ginecolog! Este sau nu insarcinata? Afla ce a spus vedeta

Andra Maruta a fost surprinsa din nou la o clinica, unde a facut un consult ginecologic. In ultima perioada, Andra.

Merge mai departe! Lea Michele iubeste din nou

Dragostea ii zambeste din nou lui Lea Michele. Despre vedeta din Glee, care a suferit enorm dupa moartea lui Cory Monteith, se banuieste ca si-a gasit linistea in bratele unui barbat, pe care l-a.

Obama: SUA iau in calcul toate optiunile pentru a lupta cu militantii islamisti din Irak

Statele Unite ale Americii iau in calcul toate optiunile, inclusiv o interventie militara, pentru a elimina amenintarea terorista care s-a accentuat in ultimele zile in Irak, a anuntat presedintele Barack Obama. Washingtonul subliniaza insa ca nu intentioneaza sa trimita trupe pe teren.

Politele RCA se SCUMPESC din nou. Ce ii determina pe asiguratori sa ia aceasta decizie

Soferi, puneti bani deoparte pentru ca politele RCA se vor scumpi in continuare. Societatile de asigurari care vand polite ieftine trebuie sa asigure rezerve pentru plata despagubirilor, sustine.

Radu Mazare s-a dat din nou in spectacol la parada motociclistilor din Mamaia

Parada motociclistlor a fost deschisa azi, la Mamaia. Din peisaj nu a lipsit primarul Constantei, Radu Mazare. Acesta a facut insa nota discordatnta, arata Mediafax, pentru ca a venit in locul desfasurarii evenimentului la bordul unei masini decapotabile.

Asesoft, din nou campioana

CSU Asesoft a castigat al zecelea titlu din istorie dupa ce a invins, aseara, cu 100 la 94 pe CSM Oradea, in meciul decisiv al finale Ligii Nationale de baschet masculin.

AIPC semnaleaza, din nou, nereguli la Hebe Sangeorz Bai

Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital AIPC) a semnalat, ieri, Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) nerespectarea de catre SC Hebe SA Sangeorz Bai simbol HEBE) a deciziei din 20 decembrie 2013, prin care ASF a impus actionarului majoritar refacerea raportului de evaluare aferent OPP pe care acest actionar era dator sa o re-lanseze in termen de 30 de zile, informeaza un comunicat remis de catre AIPC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )