Libnet.ro
UNICEF

11:00

Octavian Morariu a demisionat de la sefia Comitetului Olimpic Roman

B1 B1,
Octavian Morariu a demisionat de la sefia Comitetului Olimpic Roman

Octavian Morariu a demisionat, marti, din functia de presedinte al Comistetului Olimpic Roman, relateazaB1 TV. Morariu s-a aflat la conducerea Comitetului timp de 10 ani. Potrivit unor surse, pentru aceasta. continuă pe B1

Octavian Morariu a demisionat de la sefia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Octavian Morariu a anuntat, in cursul zilei de marti, ca renunta la functia de presedintel al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dupa ce a condus acest for timp de zece ani de zile.

Octavian Morariu a demisionat de la sefia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Octavian Morariu a demisionat, marti, din functia de presedinte al Comistetului Olimpic si Sportiv Roman, relateazaB1 TV. Morariu s-a aflat la conducerea Comitetului timp de 10 ani. Potrivit unor surse,.

Presedintele Comitetului Olimpic Roman, Octavian Morariu, a demisionat

Presedintele Comitetului Olimpic Roman- COR, Octavian Morariu, si-a anuntat demisia, marti, in cadrul Adunarii Generale anuale, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

Octavian Morariu a demisionat din fruntea Comitetului Olimpic Roman

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR), dupa ce s-a aflat la conducere vreme de zece ani, dar ramane membru in Comitetul Olimpic International CIO), cel mai inalt for mondial al sportului, unde a fost ales in 2013, potrivit surselor din presa.

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al COSR

Presedintele COSR, Octavian Morariu, a demisionat de la conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Unul dintre motivele pentru care acesta a renuntat la functie este suprasolicitarea cauzata de faptul ca este membru in Comitetul International Olimpice.

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al COSR. Adevarul va spune cine va fi noul sef al olimpismului romanesc

Presedintele COSR, Octavian Morariu, a demisionat de la conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Unul dintre motivele pentru care acesta a renuntat la functie este suprasolicitarea provocata de faptul ca detine un cumul de functii, printre care cele de membru in CIO si presedinte al Asociatiei Europene de Rugby.

Demisie la varful Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Octavian Morariu a demisionat, marti, din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, iar alegerile pentru numirea unui nou sef peste sportul olimpic romanesc vor avea loc la 29 aprilie.

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al COSR

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR) in cadrul Adunarii Generale a forului, informeaza Mediafax. Morariu, in varsta de 53 de ani, a decis sa.

Octavian Morariu si-a dat demisia din functia de presedinte al COSR

Octavian Morariu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR) in cadrul Adunarii Generale a forului, desfasurata azi. Morariu urmeaza sa-si continuie activitatea la Comitetului International Olimpic CIO).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )