Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oferta publica de vanzare de actiuni Adeplast nu a fost finalizata cu succes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oferta publica de vanzare de actiuni Adeplast nu a fost finalizata cu succes

Oferta publica de vanzare de actiuni Adeplast, derulata in perioada 02 - 15 actombrie, nu a fost finalizata cu succes nefiind inregistrat volumul maxim de subscrieri in vederea incheierii cu succes a acesteia, potrivit unui comunicat al sindicatului de intermediere remis Bursei de Valori Bucuresti. Sumele subscrise de investitori in cadrul oferte vor fi returnate conform prevederilor prospectului de oferta publica, se mai arata in comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Oferta Adeplast a esuat

Oferta publica de vanzare de actiuni AdePlast derulata in perioada 2 - 15 octombrie nu a fost finalizata cu succes, nefiind inregistrat volumul minim de subscrieri in vedere incheierii cu succes a acesteia. Sumele subscrise de investitori in cadrul ofertei vor fi returnate conform prevederilor prospectului de oferta, potrivit unui comunicat remis BVB de BCR si Intercapital Invest, intermediarii ofertei. Conditia minima pentru incheierea cu succes a ofertei era ca minim 70% din actiuni sa fie vandute.

Esec al ofertei AdePlast

Oferta publica de vanzare de actiuni AdePlast, derulata in perioada 02 - 15 actombrie, a esuat nefiind inregistrat volumul minim de subscrieri in vederea incheierii cu succes a acesteia, potrivit unui comunicat al sindicatului de intermediere remis Bursei de Valori Bucuresti.

Victor Ponta: Procedurile de privatizare, de listare, au fost toate un succes

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei de Guvern ca toate procedurile de privatizare, de listare au fost un succes. El s-a referit la listarea pe bursa a unor pachete de actiuni de la Nuclearelectrica si Transgaz, in contextul in care urmeaza initierea unei oferte publice pentru 15% din actiunile Romgaz. Ponta considera ca aceste listari au fost un succes chiar daca s-au facut la pretul minim, in cazul Nuclearelectrica, si la pret aproape de minim in cazul Transgaz.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )