Libnet.ro
UNICEF

17:00

E oficial! Lui Lance Armstrong i s-au retras toate cele sapte Tururi ale Frantei! Acest blestemat trebuie aruncat din sport

Adevărul Adevărul,
E oficial! Lui Lance Armstrong i s-au retras toate cele sapte Tururi ale Frantei! Acest blestemat trebuie aruncat din sport

Lance Armstrong a trisat in intreaga sa cariera, a anuntat Pat McQuaid, presedintele Uniunii Ciclistilor. continuă pe Adevărul

OFICIAL: Lance Armstrong a ramas fara cele sapte Tururi ale Frantei

Lance Armstrong a fost deposedat de cele sapte Tururi ale Frantei castigate intre 1999 si 2005, informeaza Gazzetta dello Sport. Aceasta decizie a fost luata dupa ce UCI Uniunea Ciclista Internationala) a subscris la pozitia USADA Agentia Americana Anti-Doping), cea care intocmise un dosar de peste 1000 de pagini in care se demonstra ca Lance s-a dopat de-a lungul carierei.

E oficial: Lance Armstrong a pierdut cele 7 Tururi ale Frantei. Presedintele UCI: Trebuie uitat!

De astazi este oficial: Lance Armstrong a pierdut cele sapte titluri castigate in Turul Frantei intre 1999 si 2005, dupa ce Uniunea Ciclista Internationala a anuntat ca nu va face apel la decizia USADA la.

LIVE Lance Armstrong poate pierde toate cele 7 Tururi ale Frantei

Uniunea Ciclista Internationala raspunde, luni dupa-amiaza, acuzatiilor de dopaj aduse de Agentia Americana Antidoping fostului rutier Lance Armstrong.

Lance Armstrong a ramas fara cele sapte Tururi ale Frantei

Lance Armstrong a fost deposedat de cele sapte Tururi ale Frantei castigate intre 1999 si 2005, relateaza sursele de presa.

Punct final in cazul Lance Armstrong?.

Afacerea Lance Armstrong isi va cunoaste, luni, deznodamantul. Uniunea Ciclista Internationala UCI), cu sediul la Geneva isi va da la ora pranzului verdictul in cazul septuplului castigator al Turului Frantei, potrivit rfi. ro E greu de imaginat ca presedintele UCI nu va anunta suspendarea pe viata a ciclistului american, implicat intr-un urias scandal de dopaj. Pat McQuaid, presedintele Uniunii Cicliste Internationale, declarase deja de acum o luna ca nu are motive sa conteste decizia USADA .

Lance Armstrong rupe tacerea

Lance Armstrong, acuzat de dopaj si parasit de principalii sponsori, a declarat ca traieste 'vremuri dificile', vineri, la Austin, in fata invitatilor Livestrong, fundatia de lupta impotriva cancerului, informeaza AFP.

Lance Armstrong recunoaste ca traieste vremuri grele

Lance Armstrong, acuzat de dopaj si parasit de principalii sponsori, a declarat ca traieste vremuri dificile, vineri, la Austin, in fata invitatilor Livestrong, fundatia de lupta impotriva cancerului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )