Libnet.ro
UNICEF

12:00

Oficial: Numarul de alegatori pentru alegerile prezidentiale din noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Oficial: Numarul de alegatori pentru alegerile prezidentiale din noiembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca numarul alegatorilor pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie este de 18. 698 cetateni romani, iar pentru turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie este de 18. 512 cetateni romani. continuă pe Hotnews

Autoritatea Electorala Permanenta: Peste 18 milioane de cetateni, pe listele de vot, la alegerile din noiembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, luni, ca numarul alegatorilor pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie este de 18. 698 cetateni romani, iar pentru turul al doilea, din 16 noiembrie,.

Punctul de intalnire: Implicarea STS in alegerile prezidentiale din 2009

Apropierea alegerilor prezidentiale aduce in discutie experienta din 2009, cand scrutinul a fost castigat intr-un mod foarte dubios, in care, se pare, serviciile au avut un rol decisiv. Subiectul a.

SUA: Hillary Clinton spune ca inca se gandeste la posibilitatea unei candidaturi pentru prezidentialele din 2016

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton s-a aflat de curand in statulIowa, vorbind in fata sustinatorilor sai despre alegerile prezidentiale din SUA 2016, scrie The News. Am mai multe lucruri .

Traian Basescu, oficial in campanie pentru Elena Udrea

Traian Basescu a inceput oficial campania electorala pentru Elena Udrea. Presedintele forteaza o noua suspendare si se afiseaza la actiunile polilitice ale Elenei Udrea. De la tribuna PMP,.

Ministrul Educatiei anunta ca numarul disciplinelor pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a va fi micsorat de la 14 la opt-noua

MinistrulEducatiei, Remus Pricopie, a anuntat, luni, la deschiderea anului scolar, ca elevii din clasele a XI-a si a XII-a vor avea un numar mai mic de discipline pentru a se pregati pentru bacalaureat.

Holcim si Cemex, unda verde pentru schimbul operatiunilor din Spania si Germania

Autoritatile europene de reglementare au dat unda verde pentru schimbul fabricilor Holcim Elvetia) si Cemex Mexic) din Spania, respectiv Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )