Libnet.ro
UNICEF

18:30

Oficial rus: Uniunea Europeana este de vina pentru ce se intampla in Ucraina acum

Antena3 Antena3,
Oficial rus: Uniunea Europeana este de vina pentru ce se intampla in Ucraina acum

Parteneriatul Estic al Uniunii Europene este o mare greseala care a provocat problemele din Ucraina, a declarat prim-vicepremierul rus Igor Suvalov, vineri, relateaza Tass, in pagina electronica, conform. continuă pe Antena3

Oficial rus: NATO incearca sa impinga Rusia spre o noua cursa a inarmarii

Anatoli Antonov, adjunct al ministrului rus al Apararii, este de parere ca tarile membre NATO incearca sa atraga Rusia intr-o noua cursa a inarmarii, scrie Sputnik. Secretarul Fortelor Aeriene americane,.

Oficial rus: NATO obliga Rusia sa ia masuri pentru a-si proteja interesele si propria securitate

Oficialii rusi acuza NATO ca incearca sa schimbe echilibrul strategic al puterilor, fortand Moscova sa ia masuri pentru protejarea intereselor si securitatii sale, relateaza Reuters. Declaratiile au fost.

Uniunea Europeana ar putea sista asistenta financiara pentru Republica Moldova

Uniunea Europeana examineaza posibilitatea de a suspenda asistenta financiara planificata pentru Republica Moldova din cauza demisiei Guvernului, transmite euplus. info.

Matteo Renzi: Nu poate exista un viitor pentru Uniunea Europeana fara Marea Britanie

Premierul italian Matteo Renzi a avetizat ca Uniunea Europeana nu va avea niciun viitor fara Marea Britanie, informeaza Tgcom24. it, citat de Mediafax. Renzi a facut aceasta afirmatie dupa intrevederea.

Uniunea Europeana nu are niciun viitor fara Marea Britanie. Vezi cine spune asta

Uniunea Europeana nu va avea viitor daca Marea Britanie va opta pentru iesirea din Blocul comunitar, avertizeaza premierul Italiei, Matteo Renzi, citat de TGcom24. it. Cred ca nu poate exista un.

EUROSTAT: Romania, lider in inflatie in Uniunea Europeana pe luna mai

Romania a fost lider la cresterea preturilor in Uniunea Europeana in luna mai, alaturi de Malta, arata datele furnizate de Oficiul European de Statistica. Conform Eurostat, Romania si Malta au avut cea mai.

Romania ocupa penultimul loc in Uniunea Europeana in functie de bunastarea populatiei

Romania se afla pe penultimul loc in Uniunea Europeana UE) in privinta consumului individual efectiv, care masoara bunastarea populatiei, si a PIB-ului pe cap de locuitor, cele mai ridicate valori fiind inregistrate in Luxembourg, iar cele mai scazute in Bulgaria, potrivit datelor aferente anului 2014 publicate marti de Eurostat.

Oficial rus: Parteneriatul Estic a generat problemele din Ucraina

Parteneriatul Estic al Uniunii Europene este o mare greseala care a provocat problemele din Ucraina, a declarat prim-vicepremierul rus Igor Suvalov, vineri, relateaza Tass, in pagina electronica.

Un oficial rus lanseaza acuzatii GRAVE la adresa NATO: incearca sa impinga Rusia spre o noua cursa a inarmarii

Tarile membre NATO incearca sa atraga Rusia intr-o noua cursa a inarmarii, a afirmat adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov.

Declaratie NEASTEPTATA. UE trebuie sa se pregateasca pentru eventuala iesire a Greciei din zona euro

Uniunea Europeana trebuie sa se pregateasca de eventuala iesire a Greciei din zona euro daca Guvernul Alexis Tsipras nu va prezenta un pachet solid de reforme, avertizeaza Michael Grosse-Broemer, un parlamentar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )