Libnet.ro
UNICEF

17:30

Oficialii din Capitala vor sprijini Moldova pentru reabilitarea podurilor peste Prut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oficialii din Capitala vor sprijini Moldova pentru reabilitarea podurilor peste Prut

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat ca oficialii din Capitala vor sprijini Republica Moldova pentru constructia, consolidarea si reabilitarea podurilor peste raul Prut, relateaza un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

APROBAT: pretul gigacaloriei arde la buzunar agentii economici din Capitala

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Capitala va creste de la 252,17 lei la 329,30 lei fara TVA, pentru cei alimentati din centralele RADET, si de la 212,95 de lei la 296,49 de lei, pentru cei alimentati din puncte termice proprii, potrivit.

Pretul gigacaloriei arde la buzunar: la cat ar putea creste pentru agentii economici din Capitala

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Capitala ar putea creste de la 252,17 lei la 329,30 lei fara TVA, pentru cei alimentati din centralele RADET, si de la 212,95 de lei la 296,49 de lei, pentru cei alimentati din puncte termice proprii.

Cel mai nou patinoar din Capitala se deschide, joi seara, pe terasa mall-ului Promenada, cu un concert Nicole Cherry

Cel mai nou patinoar din Capitala se deschide, joi seara, pe terasa mall-ului Promenada din cartierul Floreasca. Deschiderea va avea loc la ora 17. 00, iar la ora 18. 30 va urca pe scena cantareata Nicole Cherry. Patinoarulul are 600 mp, iar taxa de intrare este 20 de lei pentru doua ore.

LIVE TEXT Peste 1.000 de oameni protesteaza in Piata Universitatii din Capitala: Parlament penal, fugi de tribunal? / Imbranceli cu jandarmii

Circa 200 de persoane s-au adunat, duminica, in jurul orei 16. 20, in Piata Universitatii din Capitala, langa fantana, pentru a protesta fata de modificarile aduse la Codul Penal si legile adoptate in aceasta saptamana de Camera Deputatilor. Manifestantii au bannere cu mesaje precum: Rusine!, Parlament penal, fugi de tribunal?, Pana va treziti, noi luptam pentru voi, Superimunitate? No shit!, Eror 404 democracy not found. ----------------Ora 17. 55 Multimea vrea sa porneasca in mars pe bd. Magheru. Jandarmii au facut cordon. Imbranceli intre protestatari si jandarmi vizavi de IntercontinentalOra 17. 50 Numarul protestatarilor stagneaza. Se scandeaza Uniti, salvam toata Romania si Iesiti din casa, daca va pasa. Ora 17. 40 De la portavoce se scandeaza impotriva presei si a jurnalistilor: Presa romana, plina de minciuna, Sa vina presa, sa-i scoatem lesa. Ora 17. 25 Un grup de protestatari scandeaza Jos Basescu, Ponta si Antonescu, in timp ce un alt grup a inceput sa ii huiduie si sa fluiere, scandand la randul lor Ponta, demisia. Scandarile pietei sunt in continuare foarte variate. S-au adunat peste 1. 000 de manifestanti. Ora 17. 20 Se scandeaza si impotriva Jandarmeriei: Romania, stat politienesc. In timp ce in Piata mai vine lume, altii pleaca din cauza temperaturilor scazute. Ora 17. 15 Manifestantii scandeaza Demisia si Ceausescu n-a murit, este Ponta travestit. Ora 17. 00 S-au adunat aproximativ 1. 000 de persoane. Se aud scandari si anti-USL si anti-Basescu, precum si pe tema gazelor de sist si a proiectului Rosia Montana. Ora 16. 55 In Piata sunt in jur de 700 de manifestanti. Se aud aceleasi refrene ca la protestele anti-RMGC si Chevron. Ora 16. 50 Manifestantii au inceput sa scandeze Toate partidele, aceeasi mizerie, Jos Ponta jos, esti un mincinos, Jos Basescu, Ponta si Antonescu, Uniti, salvam toata RomaniaOra 16. 40 In acest moment, in Piata sunt circa 400 de manifestanti. Exista discutii aprinse pe alocuri cu privire la scopul protestului - daca sa fie impotriva intregii clase politice, implicit a PDL si Basescu, sau doar impotriva Parlamentului si a modificarilor la Codul Penal. HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea protestului.

INCENDIU puternic la un depozit de lemne din Capitala.

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la un depozit de lemne din Capitala, pompierii intervenind cu 11 autospeciale de stingere timp de aproximativ cinci ore. Incendiul s-a produs la intersectia Soselei Mihai Bravu cu Splaiul Unirii, afectand o suprafata de 1. 000 de metri patrati, a declarat pentru Mediafax reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti Adrian Marin. Pompierii au fost sesizati in jurul orei 3. 15 si s-au deplasat la fata .

Guvernul contribuie la construirea Salii Multifunctionale din Capitala

Guvernul va contribui cu 50 de milioane de euro la construirea Salii Multifunctionale din Capitala, de catre Primaria Municipiului Bucuresti, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta, la semnarea unui protocol de colaborare in acest sens, cu primarul.

Incendiu puternic la un depozit din Capitala: Nu exista victime (VIDEO)

Incendiu puternic la un depozit din Capitala duminica dimineata. Focul a afectat aproape o jumatate dintr-un depozit aflat in cartierul Vitan, in care se aflau materiale lemnoase. Exista pericolul ca focul sa se.

INCENDIU PUTERNIC la un depozit de lemne din Capitala

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la un depozit de lemne din Capitala, pompierii intervenind cu 11 autospeciale de stingere timp de aproximativ cinci ore. Incendiul s-a produs la.

VIDEO Goana dupa pomul perfect: pulsul pietelor de brazi din Capitala

Bucurestenii au de unde alege pentru a-si cumpara pomul de Craciun: pietele si hipermarketurile din Capitala ofera o varietate mare de brazi, de toate marimile si pe toate gusturile, iar preturile medii variaza intre 80 si 200 de lei.

Pe pagina de Facebook a protestului de duminica din Capitala s-a supus la vot retragerea lui Claudiu Craciun ca reprezentant al miscarii

Pe pagina protestului organizat duminica in Capitala impotriva Guvernului si a ingerintelor parlamentarilor in justitie s-a publicat un sondaj prin care unul dintre participantii la proteste cere supunerea la vot daca pentru beneficiul unui protest declarat fara lideri nu ar trebui ca lectorul universitar Claudiu Craciun sa se retrega din reprezentarea miscarii Uniti Salvam. Craciun este unul dintre liderii informali ai protestelor din acest an, acuzat ca ar fi deturnat unele dintre manifestari. Craciun a fost lider si la protestele anti-Basescu din 2012 si sustinator al cauzei USL la o dezbatere in Parlamentul European.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2939 seconds )