Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ofiterul de la Politia Rutiera prins cu permis fals a condus coloana oficiala a presedintelui Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Ofiterul de la Politia Rutiera prins cu permis fals a condus coloana oficiala a presedintelui Traian Basescu

Comisarul sef Augustin Capalnas, identificat cu permis fals de conducere de colegii din IGPR, a condus coloana oficiala a presedinelui Traian Basescu. Evenimentul a avut loc in urma cu cinci ani, cand ofiterul era angajat la IPJ Alba. Augustin Capalnas a condus timp de 23 de ani masini fara a avea un permis de conducere valabil. continuă pe Adevărul

IGPR a sesizat Parchetul si il cerceteaza disciplinar pe ofiterul de la Rutiera cu permis fals

Ofiterul de la Directia Rutiera care avea permis de conducere fals este cercetat disciplinar, in urma unui control intern facut de Politia Romana la sfarsitul lunii februarie. in acest caz a fost sesizat si.

Ofiterul de la Rutiera prins cu permis fals a fost soferul Mitropolitului Clujului

Un sef din Directia Rutiera a fost prins cu un permis de conducere fals. Ofiterul se ocupa chiar de educatie rutiera. Sefii politistului si-au dat seama ca are acte false abia in momentul in care ofiterul a.

Un ofiter din Directia Politiei Rutiere a fost prins cu permis fals de conducere

Un fost purtator de cuvand al IPJ Alba, in prezent ofiter in cadrul Directiei Rutiere din IGPR, a fost depistat cu permis fals de conducere. Este vorba despre ofiterul Augustin Capilnas, care, inainte de a intra in politie, a fost timp de 10 ani preot la Alba Iulia.

Un sef din Politia Rutiera a fost prins cu permis fals

Un sef din Directia Rutiera a fost prins cu un permis de conducere fals. Ofiterul se ocupa chiar de educatie rutiera. Sefii politistului si-au dat seama ca are acte false abia in momentul in care ofiterul a.

Un sef de la Politia Rutiera a fost prins cu permis fals

Un sef din Directia Rutiera a fost prins cu un permis de conducere fals. Ofiterul se ocupa chiar de educatie rutiera. Politistul, care avea si masina de serviciu, este acum cercetat disciplinar de catre.

Sef de la Directia Rutiera, prins cu permis auto fals

Un angajat in functie de conducere de la Directia Rutiera a fost prins ca detinea un permis auto fals, informeaza surse de presa.

Politist la rutiera, fara permis de conducere. A condus ilegal ani de zile

In urma unui control al IGPR, a fost depistat un ofiter din cadrul Directiei Politiei Rutiere care nu condus avea permis de conducere, desi a condus ani intregi masina institutiei. Autoritatile de control l-a descoperit pe politistul de la Rutiera, in urma cu o luna, la verificarea anuala pentru prelungirea avizului de politie rutiera a dreptului de a conduce, potrivit unor surse judiciare, citate de Evenimentul Zilei.

UPDATE Un ofiter de la Directia Politiei Rutiere, prins cu permis de conducere fals. Politistul avea atributii legate de educatia rutiera si a fost arhidiacon

Un ofiter de la Directia Politiei Rutiere este cercetat penal, dupa ce colegii sau au descoperit ca acesta conducea cu un permis fals, in conditiile in care nu a avut niciodata un astfel de document, potrivit unor surse din Politie, citate de Mediafax. Conform surselor citate, ofiterul Augustin Capalnas, de la Directia Politiei Rutiere, avea atributii legate de educatia rutiera. La un moment dat, acesta ar fi vrut sa se mute pe o alta linie de munca si a fost nevoit ca, printre alte documente, sa faca si dovada faptului ca detine permis de conducere.

Un ofiter de la Directia Politiei Rutiere, prins cu permis de conducere fals

Un ofiter de la Directia Politiei Rutiere este cercetat penal dupa ce colegii sai au descoperit ca acesta conducea cu un permis fals, in conditiile in care nu a avut niciodata un astfel de document.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )