Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ofiterul SPP care s-a impuscat, miercuri, avea o fetita de noua ani si era doctorandul lui Virgil Magureanu

România Liberă România Liberă,
Ofiterul SPP care s-a impuscat, miercuri, avea o fetita de noua ani si era doctorandul lui Virgil Magureanu

Barbatul care s-a impuscat, miercuri, in Capitala era tatal unei fetite de noua ani si ar fi figurat in evidentele medicale cu un anumit tip de depresie, cu toate ca, acum sase luni, trecuse cu succes testul psihologic, au afirmat surse din sistemul de aparare, pentru Mediafax. continuă pe România Liberă

Ofiterul SPP care s-a impuscat pe strada, in centrul Capitalei, a murit la spital (FOTO)

UPDATE: Ofiterul SPP a murit la cateva ore dupa ce a ajuns la spital. El era inr-o stare grava. UPDATE: Barbatul este un ofiter SPP, informeaza B1 TV. Acesta s-a impuscat in piept de.

Surse: Un ofiter SPP s-a impuscat cu arma personala si se afla in stare grava la spital

UN ofiter SPP in varsta de 39 de ani s-a impuscat astazi cu arma pesonala in piept, iar in acest moment se afla in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, au declarat surse medicale pentru Adevarul. Din primele informatii, ofiterul SPP se afla in timpul liber si s-a impuscat, accidental, cu arma personala.

Un ofiter SPP s-a sinucis cu arma personala

Un ofiter SPP in varsta de 38 de ani s-a impuscat miercuri, in jurul orei 13. 00, cu arma pesonala in piept. El a fost transportat in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, dar medicii nu au mai putut sa-l salveze.

Un ofiter SPP s-a impuscat pe strada, in centrul Capitalei

UPDATE: Barbatul este un ofiter SPP, informeaza B1 TV. Acesta s-a impuscat in piept de doua ori, folosind o arma personala. El a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni in stare grava. Martorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )