Libnet.ro
UNICEF

00:06

Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai frumos antrenor din tara?. Reghecampf, moft personal inaintea meciului cu Dinamo. A mers la o clinica de infrumusetare

B1 B1,
Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai frumos antrenor din tara?. Reghecampf, moft personal inaintea meciului cu Dinamo. A mers la o clinica de infrumusetare

Detalii incredibile au iesit la iveala despre ce a facut Laurentiu Reghceampf inaintea meciului cu Dinamo. Dupa ce echipa sa fusese invinsa in turul semifinalei Cupei Ligii cu 4-1, in. continuă pe B1

(P) Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru lansareaunui bestseller international scris impreuna cu Francesc Mirralles

Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru a prezenta publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu.

Sase femei in confruntare cu oglinda. Jurnal de Romania. Constanta, cel mai nou spectacol semnat Carmen Lidia Vidu, are premiera in weekend

Primul episod al Jurnalului de Romania are drept protagonisti sase actori din Sfintu Gheorghe, din Secuime. In episodul doi, Carmen Lidia Vidu muta operatiunea de dezvaluire si invaluire a unui oras in Dobrogea, tot cu sase protagonisti, dar toate femei - actrite la Teatrul de Stat Constanta. Jurnal de Romania. Constanta, cel mai nou spectacol semnat Carmen Lidia Vidu, are premiera in weekend - vineri, sambata si duminica, de la ora 19:00, la Teatrul de Stat Constanta.

Sa nu uite cand imi spunea ca sunt cel mai bun antrenor si ca ma iubeste: Marius Sumudica ii raspunde Anamariei Prodan

Dupa ce Anamaria Prodan a scris pe contul sau de Facebook ca mai multi tehnicieni se propun sa fie antrenori la Steaua in locul lui Laurentiu Reghecampf, dand de inteles ca printre acestia.

Audientele de la Oscar. Ce prezentator a avut cel mai mare succes?

Audientele de la Oscar au diferit, an la an, si in functie de cine a fost gazda ceremoniei. Iata ce prezentator a avut cel mai mare succes in ultimii 17 ani.

CM 2018, preliminarii: Romania vs Danemarca - 35 de lei, cel mai ieftin bilet la meciul de pe Cluj Arena

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, marti, preturile biletelor pentru partida tricolorilor cu Danemarca 26 martie, ora 21:45, Cluj Arena), din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018 din Rusia). Cel mai ieftin tichet este cel de 35 de lei, iar cel mai scump este 100 de lei.

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi.

Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis- and 224;-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

Cel mai important fort de aparare de pe Limes Transalutanus. Cum a fost descoperit castrul roman de la Jidava

In satul Apa Sarata, in apropiere de orasul Campulung Muscel, au fost descoperite acum 141 de ani ruinele unui mare castru roman. Acestea se gasesc in punctul numit Jidava Jidova), iar castrul este considerat cel mai important de pe Limes Transalutanus, adica de pe fosta granita fortificata dintre teritoriul cucerit de romani si dacii liberi.

La orizont, cel mai important eveniment in domeniul vinului: ProWein 2017

In perioada 19 -22 martie se va desfasura la Dusseldorf ProWein, cel mai important eveniment in domeniul vinului. Sub sloganul To Another Great Year editia din acest an va reuni 6. 300 de expozanti din cele mai relevante podgorii din lume in total 295) si o selectie de aproximativ 400 de varietati de bauturi spirtoase. Sunt asteptati peste 56 000 de vizitatori. Zona principala de degustari se va gasi in Hala 17 si aici se vor oferi spre degustare si analiza aproape 500 de sortimente din intreaga lume. Seara, dupa targ, cele mai multe localuri din oras invita la o multitudine de intalniri ce au legatura cu vinul: degustari, expozitii, evenimente cu caracter artistic, bottle parties. Temele sunt foarte sugestive: Wine Travel, Experience Australia, Riesling meet Fish, Bring your own bottle, .

Adrian Ghenie, cel mai bine cotat pictor roman al momentului, si-a vandut lucrarea Enigma cu 80.000 de euro (FOTO)

Pictura realizata de Adrian Ghenie, considerat cel mai bine cotat pictor roman, a fost vanduta joi seara, in licitatie, la Bucuresti, pentru suma de 80. 000 de euro. Lucrarea sa, numita Eni.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )